Пристебнутися 4 знакам Зодіаку: коли настане і чого очкувати від місячного затемнення у вересні 2024

Вересень 2024 підготував для нас чимало сюрпризів. Розповідаємо, яких знаків Зодіаку торкнуться зміни та як втриматися на плаву у такий цікавий період.

У вересні 2024 на нас чекає дуже цікава і незвичайна подія на небосхилі, а саме затемнення Місяця. Астрологи завжди з обережністю ставилися до цього явища. Вважається, що супутник Землі впливає на емоційний фон, самопочуття та може вносити певні корективи у життя.

Місячне затемнення цього вересня буде напівтіньовим, тобто незначна частина супутника – лише 3,5% виглядатиме затемненою, ніби від неї “відкусили” шматочок. Решта планети злегка потемніє, коли проходитиме через півтінь Землі. Пік затемнення настане о 05:44 за Києвом, коли на диску світила з’явиться невелика темна пляма.

Гороскоп за картами Таро для всіх знаків на 3 серпня
Експерти розповіли, на кого найбільше вплине місячне затемнення у вересні

Це затемнення відбудеться у знаку Риб, що робить його особливо значущим для всіх, хто народився під цим знаком. Люди, народжені у період впливу цього сузір’я, можуть відчути посилений вплив цього періоду. Це час, коли варто зосередитися на внутрішньому світі, переглянути свої життєві цінності та звільнитися від хибних уявлень і фантазій, які заважали рухатися вперед. Важливо слухати свою інтуїцію, адже затемнення підсилює здатність до самопізнання та духовного зростання.

Леви можуть відчути напруження та необхідність змін у своєму житті. Це затемнення підштовхне їх до переосмислення своїх планів та відносин. Для вас зараз важливо уникати негативних впливів ззовні, обмежити спілкування з токсичними людьми, а також знайти час для відпочинку і саморефлексії. Період затемнення може стати каталізатором важливих рішень, які вплинуть на майбутнє.

Експерти розповіли, на кого найбільше вплине місячне затемнення у вересні

Близнюки можуть зіткнутися з внутрішніми конфліктами та сумнівами. Це затемнення відкриє нові аспекти їхньої особистості, які раніше залишалися в тіні. Важливо використовувати цей час для самоаналізу та звільнення від зайвих тривог і страхів. Близнюкам варто приділити увагу своєму психічному здоров’ю, уникати перевантажень і дозволити собі відпочити від повсякденних турбот.

Для Стрільців місячне затемнення може стати часом значущих усвідомлень і внутрішніх відкриттів. Це період, коли варто уважніше прислухатися до своїх емоцій і спробувати знайти баланс між бажанням досягати нових вершин і необхідністю зберігати внутрішню гармонію. Вам важливо проявити терпіння та витримку, адже затемнення може принести неочікувані зміни, які вимагатимуть переоцінки пріоритетів.

Популярне

Подібні новини