В Індії мавпа допомогла водієві “керувати” маршруткою: смішні кадри підкорили мережу (ВІДЕО)

В Індії трапилась кумедна та курйозна ситуація – в одній із маршруток на місці водія опинилась мавпа. Тварина керувала громадським транспортом, поки пасажири захоплено спостерігали.

Не так давно в одному з міст Індії трапилась кумедна історія. Мавпа забралась у маршрутку та сіла водієві на руки, аби продовжити керувати транспортним засобом. Така весела ситуація потрапила в об’єктив одного з пасажирів – місцевий мешканець зазнімкував на відео, як тварина тримається за кермо автобуса, а навколо неї сміються численні пасажири.

В Індії мавпа керувала маршруткою

У південному штаті Карнатака, що в Індії, один із місцевих мешканців вирішив вийти у справах разом зі своєю домашньою мавпою. Тварина слідом за господарем заскочила у салон маршрутки та одразу ж всілась біля водія. Попри спроби індійця посадити мавпу біля себе, вона відмовлялась. Врешті і власник тварини, і пасажири навколо припинили чинити опір мавпі. Тоді вона всілась на руки водія та вчепилась у кермо маршрутки.

У мережі з'явились кадри, як в одній з індійських маршруток мавпа керувала з водійського сидіння
У мережі з’явились кадри, як в одній з індійських маршруток мавпа керувала з водійського сидіння
У мережі з'явились кадри, як в одній з індійських маршруток мавпа керувала з водійського сидіння
У мережі з’явились кадри, як в одній з індійських маршруток мавпа керувала з водійського сидіння

На опублікованих кадрах можна було помітити веселу атмосферу. На фоні пасажири маршрутки сміялись та із захопленням спостерігали за тим, як мавпа вправно допомагає водієві керувати громадським транспортом. Усі були задоволені таким несподіваним виступом тварини.

Втім, ця весела, на перший погляд, історія закінчилась погано для водія маршрутки. Невдовзі після публікації кадрів з транспортного засобу стало відомо, що працівника з Індії відсторонили від його посади. Керівництво компанії, що займається перевезеннями пасажирів, повідомила про занепокоєння через те, що водій нехтував безпекою людей у салоні, дозволивши мавпі сидіти на його руках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини