Ось що довжина волосся може розповісти про ваш характер: тепер при знайомстві звертаю увагу на зачіску

Як по довжині волосся зрозуміти з ким маєш справу? В цьому допоможе коротенький тест, який займе менше однієї хвилини. Подивіться на картинки, оберіть свою і ознайомтесь з результатом.
Визначаємо характер по зачісці
Визначаємо характер по зачісці

№1

Коротке волосся, охайна стрижка. Ви досить строгі у своїх словах та поглядах. Завжди прямолінійні, не боїтеся образити когось правдою. Вас саме за це цінують. Розум ваш чистий і ви здатні тверезо оцінювати ситуацію навіть в критичних випадках.

№2

За такою зачіскою потрібно завжди доглядати. Якщо ви робите безлад на голові, то вам все одно пасує, бо ви – втілення загадковості і творчості. Вашим стилем захоплюються усі, бо ви в цьому точно тямите. Вміння виглядати стильно – ваша голосна перевага.

№3

Каре або волосся вище плечей – ви ніжна та м’яка людина. Хоч каре і створює образ неприступності, але насправді це не так. Ви дуже добра до безхатьків, бродячих тваринок і всіх людей на світі. Не виняток, що вами можуть користуватись інші люди через надмірну доброту. Попрацюйте над своїм характером.

№4

Волосся до плечей. Ніби не коротке, але ще поки не довге. Дивна довжина та не менш дивна особистість. Ви різностороння особа, яка не може всидіти на одному місці. У вас, як у медалі, є дві сторони: одна хоче спілкуватися зі всіма і завжди, а друга – заховатися і бути наодинці, але вони ідеально поєднуються в одній людині.

№5

До лопаток. Вами керує сухе логічне мислення. Ви дуже організована, відповідальна і чесна людина. Вас важко зпровокувати на конфлікт, бо ви оберете навіть не починати подібну бесіду. Ви надійна і смілива людина, якій можна довіритись.

№6

Довге волосся. Ви на стільки чесна людина, що таких ще світ не бачив. Якби можна було кожному прийти до вас за правдою – створилася б величезна черга. Звісно, індові ця правда може когось образити, але ви знаєте, що робите.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини