Як ідеально нанести пудру: ТОП-3 найпоширеніші помилки, яких варто уникати, щоб не підкреслити дрібні зморшки

Косметика — наш помічник, коли ми хочемо приховати чи навпаки підкреслити якісь особливості на обличчі. Проте, вона може стати й нашим ворогом, якщо неграмотно використати її. Найчастіше це трапляється ще на початку, коли ви "працюєте" над шкірою.

Косметика може врятувати нас від багатьох проблем, що вилізли назовні в такий невдалий момент. Часто ми наносимо тон, пудру тощо, щоб приховати щось на шкірі та виглядати молодше. Однак, ваші зусилля не матимуть сенсу, якщо ви будете допускатися помилок ще на початку макіяжу.

Ми розповімо про ТОП-3 найпоширеніші помилки, яких варто уникати, щоб не підкреслити дрібні зморшки, або як правильно наносити пудру на обличчя.

Які головні правила нанесення пудри?

Зверніть увагу на кисті

Ідеться не про кисті рук, а про ті інструменти, завдяки яким ви наносите пудру. Насправді обрати ідеальну пудру не достатньо. Професійні візажисти стверджують, що 80% успіху ідеального макіяжу — це ваші кисті. Узагалі рекомендовано мати у своєму арсеналі декілька “чарівних паличок”: перша з яких буде щільно набита кисть, а інша — пухнастіша для фінальних штрихів. Якщо ви регулярно використовуєте пудру, то кисті необхідно мити через кожні 3 дні.

Пудру вбиваємо, а не розтягуємо

Розтягуємо задоволення, коли їмо улюблений десерт чи милуємось заходом сонця. А з пудрою має бути геть інакше.

Що варто робити, аби не підкреслити дрібні зморшки
Що варто робити, аби не підкреслити дрібні зморшки

Однією із найпопулярніших помилок безлічі жінок, коли вони наносять пудру, це розтягувати продукт по частинах обличчя. Незалежно від типу цю частинку макіяжу слід наносити вбиваючими рухами, ніби хочете проштовхнути її у шкіру. Це необхідно, аби продукт мав максимально можливий контакт з порами та задля уникнення смуг в різних місцях по обличчю. Це дуже актуально, коли ви користуєтеся пудрою із пігментом.

Основа основ — вам знадобиться саме вона

Як часто ви вдягаєте верхній одяг, не маючи нічого під низом? Правильно, ніколи. Так само й тут: наносимо пудру, підготувавши нашу шкіру перед цим.

Макіяж, тим паче щоденний, несе величезний стрес для шкіри. Так, вона готова на такі жертви задля вашої краси, проте так триватиме не вічно. Тому, аби покриття вийшло чудовим, вашу шкіру потрібно підготувати. Нанесіть емульсію чи зволожувальний крем. Опісля можете використати праймер, але це за бажанням. Наступний крок — на обличчя нанесіть тональну основу. І вже після цього ви можете брати пудру.

Якщо ви нанесете цей продукт на чисте обличчя після того, як використали очищувальний гель, єдиним можливим результатом буде стягнуте обличчя з яскраво виразним лущенням та зморшками там, де ви навіть не підозрювали.

Популярне

Подібні новини