4 поради як зберігати продукти без холодильника: балкон та кастрюлі завжди до ваших послуг

Ми живемо в такий час, що в будь-який момент можна залишитись без світла. Ми знаємо, що потрібно запалити свічки, але що робити з продуктами в холодильнику?

Реалії сьогодення такі, до яких потрібно достосуватися. Одна з таких реалій – життя без світла. Потрібно знати, що нам робити, якщо світла немає понад 4 годин, а то й доби.

Як зберігати м’ясо без холодильника

Для того, щоб ваше м’ясо не зіпсувалося, помістіть його в декілька поліетиленових пакетів, а потім покладіть на балкон в захищене і темне місце. Як на вулиці тепла пора, то з цим трохи складніше, вихід тільки один: приготуйте в’ялене м’ясо в духовці. Воно буде мати насичений смак і довго не зіпсується.

Як зберігати молочні продукти без холодильника

Варто пам’ятати, що молочні продукти не можна зберігати при кімнатній теиператкрі, інакше вони дуже швидко зіпсуються. Занесіть молочку на балкон, або таке місце, де немає опалення. Молоко рекомендується перекип’ятити, так воно на 2-3 дні довше буде залишатись свіжим. Масло просто заверніть в підсолений пергамент і покладіть в прохолодне місце.

Яйця

Нині яйця на вагу золота, тому про їх зберігання потрібно подбати по-особливому.
Ідеальний варіант для яєць – обгорнути їх в папір або пергамент, заховати в прохолодне місце і все! Ви гарантовано продовжили термін придатності ще на три тижні.

Пергамент підходить для яєць та молочної продукції
Пергамент підходить для яєць та молочної продукції

Овочі та фрукти

В більшості, овочі та фрукти взагалі живуть без холодильника, але ми звикли до того, що вони знаходяться там і не дуже знаємо, куди їх класти, якщо холодильник не працює. Все просто: покладіть овочі з фруктами в прохолодне і темне місце. Це може бути місце біля балкону, або комора без батареї.

Якщо ж у вас вже зіпсувалися фрукти, то з них вийде смачний компот або варення на зиму, яким можна буде поласувати з чаєм.

Що прийде на заміну холодильнику

В магазинах ви можете знати пакети з терморегуляцією, або маленькі сумки-холодильники, які всередині зберігають певну температуру. Достатньо додати льоду всередину такого “пристрою” і ваші продукти під надійним захистом.

Як виглядає термопакет для продуктів
Як виглядає термопакет для продуктів

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини