Як зробити свічку в домашніх умовах своїми руками, яка буде горіти понад 45 годин: поради від експерта

Певно кожна людина в Україні зараз переймається питанням де дістати свічку, та ще й таку, яка буде довго горіти та яскраво світити. Але в магазинах нині дефіцит, тому ми знайшли для вас рецепт свічки з речей, які є вдома у кожного.

Насправді довготривалі відключення світла додають у життя українців багато незручностей, люди не можуть нормально працювати, пити зігріваючі напої, розігріти або приготувати їжу, зарядити пристрої, які необхідні для роботи та зв’язку та багато чого іншого стає просто неможливим. Та ми сильні й з усіма складнощами життя можемо впоратись і при цьому залишатися позитивними та планувати своє майбутнє.

Як зробити свічку в домашніх умовах
Як зробити свічку в домашніх умовах

Та проблема в тому, що у світі останніх подій, знайти свічки або ліхтарики стає реальною проблемою. Усі великі супермаркети та ринки майже вже не мають асортименту. Та вихід все одно є. Можна зробити свічку своїми руками з підручних предметів, які є вдома у кожного. Та повірте, така свічка буде горіти у вас цілодобово та яскраво.

Як зробити свічку в домашніх умовах
Як зробити свічку в домашніх умовах

Отже, для того, щоб зробити свічку, вам потрібно взяти кришку від будь-якої банки, або жерстяну банку з під будь-якого напою та обрізати її за допомогою ножа та залишити примірно 2-3 сантиметри і язичок. А також вата та соняшникова або оливкова олія, взагалі будь-яка олія підійде.

Розповідаємо процес: беремо обрану місткість, наливаємо туди масла, добряче змочуємо вату або ватний диск. Потім робимо невеликий жгут  та вижинаємо його трохи й все, свічка готова, можна піджигати. Якщо ви зараз намагаєтеся намалювати у своїй уяві цей процес, не треба, бо ми прикріпляємо відео, де все покроково показано.

Тож, як бачите, питання зі свічками можна вирішити дуже легко й для цього вам не знадобиться щось надприродне. Тому, швидше дивіться що з затребуваних інгредієнтів вам необхідно та робіть собі яскраву свічку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини