Жінці зростом всього 71 сантиметр вдалося стати мамою трьох дітей: як вони виглядають сьогодні (ФОТО)

Чудо світу - які діти народилися у маленької жінки ростом 71 сантиметр? Зараз ми дізнаємося, чи всі вони успадкували мамину генетичну особливість.

46-річна американка Стейсі Гералд – щаслива мама трьох дітей. Здавалось би, вона просто народила троє діток, чому героїня? Це завдяки тому, що зріст цієї красуні всього 71 сантиметр.

Сама Стейсі розповідає, що лікарі неодноразово відмовляли її від вагітності, бо дитина всередині могла б розчавити в щент мамині легені та серце. Стейсі каже:

“Ми прислухаємося до лікарів та цінуємо їх, але вони не завжди мають рацію, тому ми робимо так, як нам підказує внутрішній голос”

Жінці зростом всього 71 сантиметр вдалося стати мамою трьох дітей
Жінці зростом всього 71 сантиметр вдалося стати мамою трьох дітей

Чи правильно вчинила мама цих літей? Адже двоє дітей повністю успадкували захворювання матері. Стейсі страждає на рідкісне генетичне захворювання – недосконалий остеогенез. Саме ця хвороба спричиняє зупинку росту і крихкість кісток.

“Малачі народивя без жодної зламаної кістки. Люди з подібними захворюваннями народжуться з зламаними кістками рук і ніг, тому що кістки крихкі і ламаються при пологах”, – розповідає Стейсі про молодшого сина.

Відразу після народження, крихітного Малачі помістили в інкубатор, тому що його вага була менше одного кілограму, а зростом був 12 сантиментів. Зараз у Стейсі з її чоловіком троє дітей: молодший син Малачі – 10 років, середня – Мак’я – 12 років та старша донька, якій 13 років – Катері.

Жінці зростом всього 71 сантиметр вдалося стати мамою трьох дітей
Жінці зростом всього 71 сантиметр вдалося стати мамою трьох дітей

Стейсі зауважила, що з народженням сина в них з чоловіком почався новий етап сильнішого кохання один до одного та до дітей. Жінка справді переконана, що третя дитина зміцнила їхні стосунки, але у сім’ї бракувало сну з народженням малюка:

“Сон – це те, чого справді не вистачало. Троє дітей – неабияке випробування для всіх жінок, а не тільки для мене через мою незвичайність”, – коментує мама трьох.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини