Корисна порада, яку знають далеко не всі господині: як швидко та просто видалити жовті плями з подушки

Білу вишукану та таку елегантну постіль дуже легко забруднити та зіпсувати. А коли знімаєш її і бачиш жовті плями на раніше білих подушках, переконуєшся у цьому ще більше. Проте, є спосіб, як видалити ці плями з подушок.

Усі білі речі немов хочуть, аби їх забруднили. За ними важко доглядати, проте та краса й естетика, яка милує і око, і душу, цілком виправдовує себе, коли хтось вдома випадково щось розіллє чи висипле на білі подушки.

Потім ви все витираєте, перете, проте залишаються жовті сліди, які одразу здешевлюють весь зовнішній вигляд таких подушок, через що вся розкіш втрачається.

Ми знайшли для вас спосіб повернути витонченість подушкам білого кольору.

Причини появи білих плям на подушках

На це впливає декілька факторів. Першим найчастіше виділяють піт. Уві сні, хотіли ви б того чи ні, ви пітнієте. Чим більше цієї речовини виділяється, тим більше її просочується під наволочкою на подушку, яку ви так дбайливо огорнули. Це залишає жовті неприємні сліди.

Чому виникають жовті плями на подушках?
Чому виникають жовті плями на подушках?

Окрім цього, ваше волосся теж може впливати на появу таких плям. Якщо воно жирне, мокре чи вологе, то причина виникнення слідів на подушці може бути й у цьому.

Також певні види макіяжу й засобів догляду можуть містити ферменти, які дуже хочуть познайомитися ближче з вашою подушкою.

Що робити, аби видалити плями з подушок

Піт та жирність волосся уночі ви не вимкнете, а от регулярно чистити подушки ви можете. Це варто робити двічі на рік, навіть якщо плям немає. Таке рішення має зберегти ваші подушки від зайвого бруду.

Проте, така можливість може бути не завжди. Або не подіяти, якщо жовті плями на ваших подушках дуже застаріли. Тоді є дві речі, які вам варто використати під час прання, аби попрощатися з цими плямами.

Коли вкидаєте подушки у пралку, покладіть туди таблетку для посудомийної машини. Вона відмінно бореться навіть зі старим брудом навіть за один цикл прання.

Також можете використати кристали солі під час прання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини