Вікна сяятимуть, як раніше: ТОП-5 простих та дієвих способів відмити сліди скотчу та натерти скло до блиску

Скотч гарно може впоратися з тим, щоб зберегти ваші вікна від ударної хвилі. Однак, як потім позбутися його слідів на склі та натерти вікна до блиску?

Відмити скотч з вікна дуже непроста задача, адже за своєю структурою він обов’язково залишить липкі сліди на склі. Однак, є прості п’ять способів з використання підручних матеріалів, які допоможуть вам прибрати скотч зі скла швидко те без особливих зусиль.

Перший спосіб

Використайте содовий розчин. Для його приготування вам варто розчинити чотири столові ложки соди у склянці води. Потім вмокніть у цю суміш губку та протріть нею неприємні сліди на вікні. Опісля протріть те місце губкою, змоченою уже у звичайній воді.

Другий спосіб

Вам допоможе звичайна гумка. Вона може стерти не лише сліди олівця, а й скотчу. Однак це простий метод, який потребує трохи більше часу та зусиль під час тертя.

Тепер сліди скотчу на вікні вам не срашні
Тепер сліди скотчу на вікні вам не страшні

Третій спосіб

Діставайте рослинну олію та вату чи ватяні диски. На ці підручні засоби налийте трохи будь-якої олії рослинного походження і протріть цим сліди скотчу на вікнах. Залиште розводи так на чверть години, аби сліди скотчу пом’якшали, а ви змогли прибрати їх звичайною губкою.

Четвертий спосіб

Губку варто змочити в будь-якому розчиннику (підійде ацетон або бензин) та протерти нею ті зловісні сліди скотчу на склі. Опісля промийте їх водою. Але перед використанням цього методу відкрийте вікна, аби в кімнату надходило свіже повітря, адже ці розчинники мають виразний токсичний запах.

П’ятий спосіб

Куди ж без нашатирного спирту? Його часто використовують для різних побутових лайфхаків. Цього разу він не став винятком, адже ним можна доволі ефективно відмити не лише скло пластикових вікон, а й пластикові рами. Головне: варто не розводити спирт, а перед тим, як починати роботу одягніть рукавички та відкрийте вікна. У нашатирному спирті вимочіть губку та протріть нею сліди скотчу на склі й не тільки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини