Як правильно розігрівати їжу в мікрохвильовій печі: більшість допускають цю банальну помилку

Простенька порада допоможе вам стати обізнанішими навіть у питаннях мікрохвильової печі. Дізнайтеся, яку помилку допускають усі господині на кухні.

Чи були у вас таке, що при розігріванні їжі в мікрохвильовій печі, у вас якась частина страви все одно залишалася холодною, а інша дуже гарячою? Відповідь очевидна: таке було точно в кожного.

Здається, що ми все робимо правильно. Потрібно ж просто відкрити дверцята, поставити туди тарілку з їжею, яку ви хочемо підігріти, закрити дверцята та поставити відповідний час для розігріву. А в підсумку отримуєно половину холодної страви і половину пекельно гарячої.

У соціальній мережік TikTok набрав великої популярності ролик, в якому дівчина розповіла, що ж ми робимо не правильно. Істинний вихід з цієї ситуації виявився дуже простим.
Вся магія полягає у правильному розміщенні тарілки або чашки на блюдечку мікрохвильової печі. Ми звикли ставити по ценру нашу тарілку, а це потрібно робити з одного боку, щоб тарілка наче крутилася всередині девайсу, а не навколо своєї осі.

Ставимо страву збоку, а не по ценру
Ставимо страву збоку, а не по ценру

Також, можна покласти один кубик льоду і накрити його пергаментом, який буде давати страві необхідну вологу, але він не розтане при нагріванні. Ще один спосіб наситити страву вологою – поставити звичайну склянку води разом зі стравою.

Одного кубика буде достатньо
Одного кубика буде достатньо

Користувачі цієї соціальної мережі буи в захваті від демонстрації такого лайфхаку, вони навіть подумати не могли, що все так просто.

  • “Виявляється, я все життя робив це не так, дякую!”,
  • “Я про це дізнався і в мене очі вилізли на лоб! Як можна було до цього не додуматись самостійно…”,
  • “Дякую вам, ви врятували мої численні здогадки щодо цієї справи. Я спробувала зробити так, як ви кажете і це працює”, – пишуть задоволені користувачі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини