ТОП-5 фільмів з новорічною атмосферою, що піднімуть вам настрій у будь-яку пору

Що, як не фільми з новорічною тематикою підіймають настрій для дітей? Часто хочеться зануритись у магічну атмосферу свята, в цьому ідеально допоможе підбрірка відомих кіно.

Один удома

Кевін буде боротися з труднощами сам у великому будинку

Історія про маленьного хлопчика Кевіна, який загадав на Різдво одне просте бажання – щоб його сім’я назавжди зникла. Так чи інакше, але наступного дня Кевін прокидається у величезному будинку, який ще вчора був наповнений його родиною, а тепер абсолютно порожній. Спочатку хлопчик дуже радіє таким обставинам, поки не дізнається, що у кварталі завелися Мокрі бандити, з якими йому доведеться боротись наодинці.

Гаррі Потер

Гаррі – хлопчик, що вижив від руки того, чиє ім’я не можна називати. Він вступає до найвідомішої школи магії та чарів, яка недоступна для звичайних людей, яких чарівники називають маглами. Під час подорожі до школи він знайомиться з своїми найкращими друзями Роном та Герміоною, які стануть його спутниками у всіх фантастичних пригодах.

Чарлі та шоколадна фабрика

Чарлі починає вірити в дива
Чарлі починає вірити в дива

Маленький хлопчик проживає з сім’єю у старому пошарпаному будинку та дізнається, що власник відомої шоколадної фабрики повідомив про те, що п’ятеро щасливчиків, які знайдуть золотий квиток у шоколадці, потраплять на екскурсію до його шоколадного королівства. Четверо щасливчиків – це діти багатіів, що зкуповувати шоколадки для більшої ймовірності отримання золотого квитка. Чарлі перестає вірити, що йому пощастить, аж поки випадково не знаходить бажаний квиток у єдиній купленій шоколадці.

Грінч викрадач Різдва

Історія про зелену кудлату істоту на ім’я Грінч. Він живе на горі у повній самотності, окремо від всіх жителів його містечка, що активно готуються до Різдва. Йому не подобається вся ця підготовка, тому він придумує план, як викрасти улюблене свято дітлахів просто в ніч Різдва. Чи зможе він втілити такий злий план?

Хроніки Нарнії

Як діти завадять планам злої жінки?
Як діти завадять планам злої жінки?

Події розгортаються у магічному світі, що наповнений дивними істотами. Четверо головних героїв потрапляють до нього через звичайну шафу, яка знаходить у будинку де проживають діти. Магічна зла чалкунка хоче захопити владу у Нарнії, але діти збираються завадити її намірам.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини