Придбавши одну цеглину, можна зігріти весь свій дім: простий лайфках, яким користуються українці

Під час відключення світла можна забезпечити себе свічками, а от без опалення українцям набагато складніше, але ми знайшли лайфхак, який допоможе вам зігрітися.

Під час відключення світла та тепла, ловимо себе на думці про те, як зігрітися в ці не прості часи. Користувачі соціальних мереж, як завжди, знайшли дуже хороше вирішення цієї проблеми. Для цього вам знадобиться всього лиш одна цеглина та газ від однієї з ваших камфорок. Все дуже просто.

Одну вогнетривку цеглину потрібно покласти на плиту, ввімкнувши середній вогонь. Цеглина нагрівається на вогні та забезпечує вам тепло у приміщенні на весь день та вечір. Головне – відкривати час від часу вікно, тому що можете вчадіти, а нам такого результату не потрібно. Якщо ви відчуваєте, що температура повітря починає падати – рекомендуємо трішки збільшити вогонь, так цеглина нагріватиметься сильніше і буде гріти вас довше. Не забудьте вимкнути газ, коли підете спати, а цеглину можете залишити на плиті охолоджуватися.

Покладіть цеглу таим чином і чекайте, поки нагріється
Покладіть цеглу таким чином і чекайте, поки нагріється

Називається така цеглина – шамотка. Її вартість у будь-якому будівельному магазині стартує від 20 гривень за штуку. На щастя, вам знадобиться лише одна. Такий простий спосіб не дасть вам і вашій родині замерзнути вдома під час зимових холодів.

Також, якщо є бажання, можна зробити обігрівач з декількох цеглин, для цього потрібно між двома цеглинами поставини розрізані картоплини і накрити усе це горщиком. Таке пристосування не обігріє всю квартиру, але зможе забезпечити вас теплом в одній з кімнат під час роботи або відпочинку. Для детального ознайомлення з “рецептом” домашнього обігрівача, рекомендуємо переглянути відео на You-Tube каналі, де все детально розповідають та показують.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини