Цей метод вас вразить: унікальний спосіб безкоштовно обігріти кімнату, коли вимкнули світло та газ

Якщо у вас вдома знову вимкнули світло та опалення, не хвилюйтеся, адже ми маємо для вас унікальний та дієвий метод, який зігріє навіть за таких холодних умов.

Після постійних руйнувань сусідньою країною об’єктів критичної інфраструктури України в наших оселях іноді може зникати світло та опалення, адже одразу відновити максимальне постачання ресурсів дуже важко. І нині, коли ми знаємо, у які години ДТЕК вимкне світло ми морально готуємось та починаємо думати, чим би нам зайнятись, якщо й серіал онлайн не подивишся і не попрацюєш.

Однак, коли через декілька годин такої вимушеної економії електроенергії в оселі стає дуже холодно, а додаткові пара шкарпеток і светр не дуже рятують, то хочеться усе більше закутатись у ковдру. Проте, є дієвий спосіб зігріти кімнату навіть за таких умов.

Більше вам не знадобиться декілька ковдр, аби зігрітися
Більше вам не знадобиться декілька ковдр, аби зігрітися

Все, що вам треба — газова плита та цегла

Це простий народний метод, який часто застосовують у селах завдяки його дешевизні та практичності. Вам знадобиться цегла та газова конфорка.

Принцип дії такий: на газову конфорку покладіть вогнетривку цеглу, потім увімкніть вогонь під будівельним об’єктом на мінімум, а вже за декілька хвилин збільште потужність газу.

Зауважте, що коли ви використовуєте цей лайфхак, то довгу сторону цегли кладіть до себе, а вогонь варто збільшувати поступовим темпом.

У кімнаті холодно? Тоді вам допоможе цеглина
У кімнаті холодно? Тоді вам допоможе цеглина

Також зверніть увагу, що це не “вічний” метод, а щоб кімната не почала чадіти, відкрийте вікна. Спосіб ефективний, але убезпечити себе необхідно теж.

Немає центрального опалення? Але ж є чайник!

Якщо поруч цегли немає чи цей метод вам не до вподоби, то може допомогти чайник. Також ви можете використати будь-яку іншу посудину. Налийте в неї воду та поставте її кип’ятитися. Пар, що виходитиме з чайника трохи підвищить температуру кімнати, а вам стане тепліше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини