Не фольгою єдиною: що можна покласти за батарею, аби в будинку стало значно тепліше якомога швидше

Нині, під час постійних відключень світла, обігріти будинок стає усе важче та важче. Однак, є цікаві поради, які допоможуть вам зігріти кімнату швидко та без особливих затрат.

У багатьох будинках щоразу, коли вимикають світло, стає усе прохолодніше й прохолодніше. А після повідомлення від влади, що кімнатна температура в оселях не сягатиме звичних для нас від +20 градусів, українці почали масово шукати можливості та поради як обігріти свій дім без затрат грошей та часу, а щоб це було практично та дієво.

Що варто покласти за батарею, аби стало тепліше?

Більшість фахівців радять утеплити будинок, тепло вдягатися вдома та заклеїти все, звідки може потрапляти протяг усередину, аби в кімнатах було тепло, а ви не мерзли. Проте професійні господині знають, що за допомогою підручних засобів можна досягти значного ефекту, завдяки чому вам не знадобляться удома кожух та друга пара шкарпеток.

Утеплення вам більше не знадобиться
Утеплення вам більше не знадобиться

Раніше мастхевом збільшення тепла стала порада класти за батарею фольгу завдяки властивостям матеріалу, з якого вона зроблена, які також мають тепловідбивні екрани, що відбивають тепло з батарей від стіни, направляючи його в кімнату та максимально розсіюючи по всьому простору.

Однак є чудове доповнення до цього лайфхаку, яке допоможе ефективніше відбивати тепло та зігрівати кімнати.

Вам знадобиться простий інгредієнт, який у більшості є удома, особливо, якщо у вас є діти. Діставайте картон.

Як працює цей метод?

Відірвіть шматок картону та огорніть його фольгою. Потім цей виріб покладіть за батарею. Суть цього лайфхаку полягає у тому, що здатність фольги відображати тепло посилюється завдяки ізолювальній функції картону. Тоді тепло ефективніше розсіюється кімнатою, адже батарея 40% віддає на стіну, а цей механізм його відбиває, нагріваючи не стіни, а вашу оселю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини