ТОП-5 кроків, що робити, коли капронові колготи порвалися, а зашити нічим: ваш образ буде бездоганним

Така прикра неприємність траплялася з багатьма з нас. Однак, іноді вона відбувалась тоді, коли от ніяк не варто було. Як у такі моменти врятувати ситуацію?

Порвані капронові колготки — це дрібничка, яка може й розгнівати. А вона дуже зрозуміла усім дівчатам, які старанно підготовлювали свій образ, аби виглядати дуже красиво та феєрично, а тут на тобі. Маленька лінія на цьому аксесуарі псує весь загальний образ і має зовсім неестетичний вигляд.

Однак, професійні стилісти мають шляхи вирішення навіть таких страшних та неприємних ситуацій, які неодмінно вам допоможуть.

ТОП-5 кроків, які врятують ваш образ з порваними капроновими колготками.

Нитки

Стрілку найкраще замаскувати способом, як маскують усі небажані маленькі дірки на одязі — зашити. Зверніть увагу, аби нитки були з синтетики чи бавовни, а голка тонкою. Зашивайте малесенькими стібками згори до низу, не пропускаючи жодного небажано вільного простору. Якщо ви зашиваєте стрілку на пальцях чи п’яті, то для надійності зробіть декілька швів.

Лак для нігтів

Звісно, нині більшої популярності набуло гелеве покриття нігтів, але якщо маєте біля себе звичайний лак чи поруч є магазин з косметикою, то візьміть його прозорого кольору та намастіть по всьому периметру стрілки. Особливу увагу приділіть місцю, де стрілка закінчується.

Лак для нігтів - один з перевірених способів, як замаскувати стрілку на колготках
Лак для нігтів – один з перевірених способів, як замаскувати стрілку на колготках

Лак для волосся

Направте його на відстані 30 сантиметрів від колготок прямо на дірку чи стрілку та розбризкайте. Хімічні елементи стиснуть капрон та не дадуть йому розширятися. Також цей лайфхак можна використати до пошкодження: напшикайте ним аксесуар перед тим, як одягати капронові колготки. Так вони стануть стійкішими.

Канцелярський клей

Вам не будуть страшними будь-які дірки на капронових колготках, якщо у вас є клей-олівець чи ПВА. Його можна наносити прям на аксесуар на нозі та робити це не лише по краях, а я по периметру.

Мило

Мило в цьому випадку – найбільш доступний інгредієнт, який завжди є під рукою. Намиленим пальцем гарно змастіть дірку чи стрілку, захопивши краї навколо.

Якщо мила немає, то вам також допоможуть інші засоби: гель для душу, шампунь, засіб для миття посуду тощо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини