Домашнє відбілювання зубів без походу до стоматолога: простий рецепт з підручних та доступних засобів

Якщо ви мрієте про білосніжну посмішку, але боїтеся йти до стоматологів, або не маєте можливості - не біда. Можна вдома зробити якісне відбілювання зубів.

Насправді, існує безліч методів безпечного відбілювання зубів в домашніх умовах. Сьогодні ми розкажемо вам про найпопулярніші способи.

Відбілювання содою

Ви, швидше за все, про цей спосіб вже чули. Все дуже просто: потрібно нанести соду на зубну щітку та почистити зуби так само, як ви це робите вранці і ввечері. Після першого застосування соди ви побачите, що результат не змушує на себе довго чекати. Крім відбілювання, у вас пропаде неприємний запах з рота. Можна комбінувати соду з іншими складовими:

  • Сода та перекис. Змішайте в рівних пропорціях і почистіть зуби. Найголовніше – не проковтнути таку суміш випадково.
  • Сода і лимон. Техніка точнісінько така сама. Змішайте в рівних кількостях соду і лимонний сік та нанесіть на зуби.
Відбілювання зубів в домашніх умовах
Відбілювання зубів в домашніх умовах

Відбілювання вугіллям

В кожного вдома повинне бути активоване вугілля. Для того, щоб якісно провести процедуру відбілювання, небхідно добряче розкришити таблетку і почистити цим порошком зуби. Чистити потрібно не менше двох або й трьох хвилин. Не забувайте про полоскання – вам доведеться витратити на це більше часу, бо вугілля чорне і має здатність погано вимиватися.

Такий спосіб підійде далеко не всім. Якщо у вас кровоточать ясна або дуже чутливі зуби, то вам краще використати перший спосіб відбілювання.

Відбілювання оцтом

Тут підходить лише яблучний оцет. Все, що вам потрібно – прополоскати рот оцтом без добавок, а потім прополоскати звичайною водою. Можна додати до оцту соду, це значно покращить ефект. Змішайте оцет і соду, нанесіть суміш на зуби на 4 хвилини і змийте теплою водою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини