Немає ялинки – не біда: як бюджетно прикрасити квартиру до Нового року, якщо ви не придбали зелену красуню

Без ялинки на Новий рік також можна створити прекрасний новорічний настрій, головне знати, як це зробити, а ми точно можемо вам у цьому допомогти.

Погодьтеся, важко уявити святкування Нового року без зеленої красуні, яка крім гарного вигляду, заповнює оселю неймовірними хвойними ароматами. Проте, якщо ви цього року не захотіли ставити ялинку, але прикрасити оселю бажання досі присутнє – пропонуємо вам використати один із бюджетних альтернативних варіантів, що точно вам сподобаються.

Відмова від ялинки не означає кінець святкування, створити новорічний затишок вдома можна розставивши по квартирі свічки з новорічними окрасами. У магазині можна прибрати склянки на новорічку тематику, штучні ялинкові гілочки та розкласти на підвідонні, кухні, ванній кімнаті або інших куточках вашої оселі такий легенький новорічний декор.

Свічки своїми руками
Свічки своїми руками

Ще один з варіантів – саморобна мандаринова ялинка, яка не лише око потішить, а й ваші шлуночки. Такі ялинки можна зробити будь-якого розміру у простий спосіб. Все, що вам знадобиться – покласти мандаринки одна на одну утворюючи пірамідку. Щоб “деревце” мало більш святковий вигляд, можна додати зелених листочків або гілочок ялинки або сосни.

В цілях економії світла, можна зробити саморобні гірлянди з засушених апельсинів. Така гірлянда буде служити не лише окрасою, але й природнім освіжувачем повітря. Якщо ви хочете все ж таки повісити стравжню гірлянду, ви можете перемотати між собою гірлянду з апельсинів та звичайну білу.

Природній освіжувач повітря та окраса
Природній освіжувач повітря та окраса

Ще один з варіантів – повісити вдома іграшки, рушнички та інші речі з новорічними принтами. Дивлячись щодня на такий декор ви будете пам’ятати про добро і чудеса, що завжди відбуваються на Новий рік.

Новорічний декор своїми руками
Новорічний декор своїми руками

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини