Як накрутити локони на Новий рік, якщо немає світла: буде краще, ніж в Каменських та Гросу

Якщо перед Новим роком немає змоги підготуватися до свята, накрутивши локони на плойку, можна використати інші способи, що ідеально підійдуть.

Існує безліч способів, як зробити собі пишні локони навіть тоді, коли немає світла, а на бігуді точно не варіант.

Пучок

Так, ви не помилилися, зробіть на голові пучок, закрутивши волосся в одну або дві сторони. Рекомендуємо робити його день по середині, так ви збережете об’єм волосся та його структуру. Все, що вам потрібно – лише помити волосся. Трішки підсушуєте його феном і закручуєте гульку, яку закріпляєте неведимками або резинкою. Якщо у вас є час, то залишити такий пучок можна на ніч, а вранці ви прокинетеся справжньою кучерявкою Сью.

Пінка для волосся

Локони на Новий рік
Локони на Новий рік

Такий варіант пасує тим, в кого волосся від природи має здатність закручуватися. Вам потрібно помити волосся, і нанести пінку на нього, трішки прим’яти руками і зробити моркий ефект. Коли волосся повністю підсохне, ви отримаєте густі та шикарні локони.

Накрутка на тканину

Вам знадобиться смужка тканини, м’який пояс чи будь-що інше. На проділі закпіпіть пояс неведимками, і на кожну сторону пояса закрутіть ваше волосся, починаючи від обличчя. На кінцях закріпіть резинкою, залиште так на декілька годин до повного висихання і насолоджуйтеся результатом. Майте на увазі, чим тонші локони ви накручуєте, тим більше закрученим буде ваше волосся.

Шпильки

Як накрутити локони без світла
Як накрутити локони без світла

Якщо у вас вдома випадково є багато шпильок, то це саме для вас. Кожне пасмо обкручуйте вісімкою навколо шпильки та закріпіть маленькими резинками. Так само все потрібно залишити на декілька годин, потім розпустити. Головне – не розчесувати, бо така зачіска перетвориться в казна-що.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини