ТОП-5 найкращих сортів помідорів, які швидко дають врожай: секрети вирощування у відкритому грунті і в теплиці

Свіжі помідори - найкраща закуска до будь-якого застілля. Крім цього, це унікальний продукт, який можна додавати майже до будь-якої страви.

Помідори відрізняються за своїми сортами та смаковими особливостями. Саме тому, досвідчені фермери дбайливо підходять до вибору помідорів на розсаду. Редакція сайту Добрі новини пропонує ознайомитись з ТОП-5 найкращими сортами помідорів, які легко та просто вирощувати.

Гібридні помідори

ТОП-5 найкращих сортів помідорів
ТОП-5 найкращих сортів помідорів

Ці помідори є найкращими та найпоширенішими серед усіх в з’язку з тим, що зі звичайних сортових помідорів можна збирати насіння, яке має здатність псувати посівний матеріал, а-от гібридні помідори щороку з’являються з новими видами, саме тому фермери можуть обирати для себе той самий ідеальний вид дуже довго.

ТОП-5 томатів

  • Галілея 1. Ці плоди мають здатність дозрівання всього 70-75 діб. Це насіння ідеально підходить навіть для горщика ,що вже говорити про теплиці. Помідори ідеально підходять для консервації ,а товстий шар шкірки захищає продукт від пошкоджень під час транпортації, тому з цим немає жодних проблем. На смак солодкі, ідеально пасують для легких салатиків.
  • Пінк Клер 1. Цей продукт дуже стійкий перед посухою, або різким перепадом температурного режиму. Плоди мають вагу до 300 грамів, а основна відмінніть – вони дуже рано дозрівають. Такі помідори можна з легкістю виростити в себе вдома, якщо дуже хочеться.

ТОП-5 найкращих сортів помідорів

  • Руфус 1. Ці помідори ідеальні для вирощування на великих площах. Дозрівають такі красунчики від 80 до 90 діб. Їм не потрібен особливий догляд, за це їх любить багато фермерів.
  • Солероссо 1. Ці помідори обирають ті фермери, що засіюють свої території цілими гектарами. Вони відрізняються вишуканим скаком, відмінною формою плоду і хорошою лежкістю.
  • Топкапи 1. Дозрівання цього продукту відбувається менше, ніж за 70 діб. В них доволі яскрава червона шкірка і неймовірний аромат. Помідори невеликі та ідеально підходять для перевезення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини