Городникам на замітку: ТОП-5 найкращих сортів помідорів – вони врожайні, м’ясисті і смачні

Обрати помідори для свого наступного посіву - справа не з легких. Хочеться якомога швидше зібрати новий врожай, але як розібратися, який сорт помідорів краще?

З помідорами можна робити все, що заманеться: запікати, солити, смажити, робити салатики чи закуски і ще багато чого іншого. Однак, при виборі саме того сорту помідорів, які дадуть швидкий та хороший врожай слід дуже добре подумати. Редакція сайту Добрі новини пропонує обрати один з п’яти найкращих помідорів 2023 року.

Дика троянда

Цей сорт має плоди рожево-малинового кольру і є середньораннім сортом дозвівання. Такі сорти володіють тонкою шкіркою, тому вони не дуже добре підходять для транспортування, але відрізняються від інших своїм неповторним смаком. Розмір плоду може відрізнятися, вони бувають як дуже великими, так і дрібного розміру, все залежить від розміру куща, але в ґрунці краще формувати їх у два стебла.

Названі найкращі сорти помідорів
Названі найкращі сорти помідорів

Ведмежа лапа

Сорт цих помідорав має червоно-жовті плоди, які мають вагу 800-900 грамів, але ідеально пасують для переробки. Під час великої вологості плід може дещо потріскатися. З особливостей – сорт має велику стійкість до помідорних хвороб, тому можете не перейматися за стан ваших плодів.

Хурма

Назва каже сама за себе. Це плоди жовтого кольору, які є рівномірними за вагою і формою. Це означає, що під час збору врожаю всі помідори будуть однакової форми та кольору. Смак сорту відрізняється своєю солодкістю та ароматом.

ТОП-5 найкращих сортів помідорів
ТОП-5 найкращих сортів помідорів

Тигерелла

Тигерелла відрізняється від інших сортів своїм гарним врожаєм. Крім цього, їх можна без проблем їсти сирими і не перейматися за якийсь “не такий смак”. Це один із найкращих сортів помідорів.

Кібіц

В цього сорту немає конкурентів по врожайності або красоті кущів. Це дуже ранній сорт, який приносить багато плодів, якщо за ним правильно доглядати. В цього сорту є одна характерна відмінність – плоди з маленьким носиком темно-червоного кольору.

Проаналізувавши п’ять сортів помідорів ви можете обрати для себе один або декілька ідеальних, на вашу думку, кущів. Наша редакція рекомендує придивитись до Кібіцу або Хурми. Такі помідори й справді володіють неймовірним смаком, який можна легко вирізнити серед всіх інших сортів помідорів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини