Зійде на 5-й день: як посадити моркву, щоб отримати рекордний врожай та чим підкормити розсаду

Морква - дуже поживний та корисний продукт, який досить складно виростити так, як потрібно. Досвідчені городники поділилися своїми секретами вирощування цього продукту.

Для того, щоб отримати якісний та хороший врожай потрібно докласти чимало зусиль. Все залежить від вдало підібраного матеріалу для ґрунту, відповідну розсаду та багато чого іншого. Сьогодні ви дізнаєтеся, яких рекомендацій потрібно дотримуватися для того, щоб врожай вашої моркви неабияк вас потішив.

Коли ви починаєте сіяти моркву, насіння потрібно загорнути у тканину і закопати в землі. Це робиться для того, щоб з насіння вийшла ефірна олія, яка дуже сильно заважає хорошому росту цього продукту.

Перед початком посіву потрібно викопати насіння, яке вже буде трішечки пророслим. Після цього перекладіть його в тарілку та присипте крохмалем. Це робиться для того, щоб ви змогли помітити це насіння в землі.

Як виростити ідеальну моркву: поради від досвідчених городників
Як виростити ідеальну моркву: поради від досвідчених городників

Що стосується самого ґрунту – його потрібно полити, а вже потім розкладати насіння у ямки, присипавши сухою землею. Досвідчені городники кажуть, що перші морквини таким чином зійдуть вже на п’ятий день, але не потрібно поливати її, бо вона буде дуже маленькою та несолодкою.

Відомо, що морква має багато корисних властивостей. Вона значно зменшує ризик ракових захворювань, містить дуже багато вітміну С, запобігає розвитку серцево-судинних захворювань, а також допомагає скинути зайві кілограми. Ви можете без зайвої думки додавати моркву бо будь-яких страв і не перейматися за те, що на ваших вагах з’являться декілька додаткових кілограмів. Крім цього, з моркви можна приготувати багато різних та цікавих страв, які здивують вас своїми смаками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини