Як швидко відмити руки після молодої картоплі: вам допоможе несподіваний лайфхак з цим дешевим засобом

Багато людей не відмовляться від смачненької молодої картоплі, але ж її спочатку потрібно зібрати та почистити, а це доволі брудна робота для ваших рук.

Молода картопля — супер смачний продукт, який легко готується та може подаватися з будь-якими додатками, але крім приготування картоплі її потрібно зібрати та почистити, що не є справою для білоручок. Після такого процесу руки сильно забруднюються і їх дуже складно відмити.

Досвідчені городники спробували декілька способів очищення рук від бруду, але найдієвішими видалося декілька з них. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас покрокові рекомендації, щоб на фініш ваші руки були як новенькі.

Почнемо з того, чому молода картопля бруднить нам руки. Все дуже просто — з неї виділяється сік, який забруднює долоні та пальці. Плями на руках від картопляного соку можуть бути великими, а можуть бути й маленькими, але все одно причиняють певний дискомфорт, який хочеться прибрати.

Як відмити руки від бруду після молодої картоплі
Як відмити руки від бруду після молодої картоплі

Чим позбутися бруду

  • сода;
  • мило;
  • лимонна кислота;
  • оцет;
  • нашатир.

Дуже дивний набір різних відбілюючих продуктів, але ми запевняємо вас, що після домашньої, так званої, СПА-процедури ви попрощаєтеся з плямами не руках на дуже довгий час. Розберемося з господарським милом та нашатирем.

50 грамів мила потрібно розчинити в 500 мл води і занурити руки в мильний розчин. Після цього добре потерти і ще раз промити теплою водою. Для того, щоб руки не були сухі і залишалися зволоженими — використайте крем.

Що стосується нашатирного спирту, то його потрібно нанести на ті ділянки, де у вас залишилися плями. Почекайте декілька хвилин і промийте руки теплою водою. У такий спосіб ви можете не лише очистити, але й продезинфікувати руки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини