Гірких і кривих огірків не буде, якщо використовувати таку підкормку: завалить ідеальним врожаєм

Виростити гарненькі огірки - справа не з легких, але в цьому випадку вам допоможе проста, але дієва підкормка. На підживлення врожаю ви витратите копійки, але врятуєте свій врожай.

Останнім часом великим попитом користуються натуральні прикормки для врожаю. Не кожен знає, як правильно це зробити і коли, але редакція сайту Добрі новини підготувала для вас дієвий лайфхак, чим підживити огірки, щоб вони росли великими і дали багатий врожай.

Способи підгодівлі

  • Прикореневі. Це випадок, коли рослини підливають під самий корінь. Така підкормка добре підходить для теплої погоди і коли коренева система добре розвинена.
  • Позакореневі. В цьому випадку рідину для обробки наливаємо у пульверизатор і така підкормка краще підходить для холодної погоди, коли рослини не можуть витримати великого навантаження від підкормки.

Сьогодні ми пропонуємо розглянути декілька видів найкращої та дієвої підкормки: золою, дріжджами та хлібом. Всі три підкормки дуже ефективні і ваші огірки вмить заплодоносять через декілька днів.

Ідеальна підкормка для огірків
Ідеальна підкормка для огірків

Хліб

Тут найпростіше. Потрібно взяти відро, заповнити його більше, ніж наполовину сухим хлібом, сушками та будь-чим іншим. Потім додайте до сухариків воду, щоб вона повністю покрила хліб. Відро з водою та хлібом відставте у темне холодне місце на тиждень. Далі потрібно таку закваску розводити в пропорції один до трьох і поливати кожен кущ під корінь від півлітри добрива. Таку підкормку потрібно робити один раз на сім днів.

Зола

Зола дуже багата на поживні елементи. Золу можна розводити, або використовувати сухою. Для приготування вам потрібно взяти одну склянку золи і розвести її у відрі з водою. Настій має постояти 7-9 днів, але обовʼязково потрібно його перемішувати кожного дня. Можна оброблювати 5-7 разів за цілий сезон.

Дріжджі

Пачку дріжджів потрібно розімʼяти і покласти у посудину з трьома літрами води. Додайте 120 грамів цукру і дайте настоятися три дні. Таку підкормку потрібно робити не більше, ніж 2-3 рази за сезон. Поливати потрібно під кущі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини