Від шкідників і як добриво: копієчний засіб з аптеки для супер-врожаю на городі. Сусіди обзаздряться

Шкідники - одна з найголовніших проблем під час вирощування плодоносних культур. Потрібно знати один дієвий засіб, який допоможе вам боротися з небажаними гостями.

Збір врожаю – улюблена справа кожного досвідченого городника та садівника. Однак, щоб зібрати хороший врожай – потрібно добре попрацювати з посівом, добривами та підживленням ваших рослин та овочів. Завдяки цим процесам ви зможете здивувати всіх сусідів багатими плодами. Редакція сайту Добрі новини відшукала один дієвий засіб, який працює як відлякувач шкідників і як добриво водночас.

Для дієвого добрива не обовʼязково витрачати шалені гроші. Більшість професіоналів використовують природні та натуральні добрива, які діють набагато краще магазинних препаратів, але один простенький аптечний засіб допоможе вам з легкістю зробити підживлення рослинам і позбутися небажаних шкідників. Ми впевнені, що цей засіб точно є в кожного вдома – йод.

Діʼвий засіб для боротьби з шкідниками
Діʼвий засіб для боротьби з шкідниками

Йодом можна підживлювати томати, огірки, баклажани, перці, полуницю та капусту. Після підгодівлі йодом ваші плоди будуть не лише рости з нереальною швидкістю, але й смак в них також зміниться в кращий бік.

Користь йоду

  • Активно бореться з шкідниками;
  • Використовується для кореневої підгодівлі;
  • Запобігає грибковим утворенням на листках та стеблах плодів;
  • Стимулює ріст вище перерахованих культур, щоб у вас був відмінний врожай;
  • Працює як хороша профілактика. Якщо у вас немає проблем з шкідниками, не буде зайвим полити рослити йодовим розчином, щоб бути переконаними, що вони точно не зʼявляться.

Для приготування розчину вам потрібно розвести 1 мл йоду на 10 літрів води і поливати ваші рослини під корінь. Важливо, щоб полив був саме під корінь, в іншому випадку йодовий розчин не буде працювати як слід.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини