Обприскайте цим помідори і будете збирати по відру з кущика: щедрий врожай з копієчної підкормки

Догляд за томатами в період дозрівання - це дуже відповідальна місія, яка потребує багато часу та сил. Дуже важливо робити підкормку, яка не дасть вашому врожаю зіпсуватися.

Під час вирощування помідорів потрібно памʼятати про якісну підкормку. Звісно, це може знадобитися не для кожного сорту, але якщо ви переймаєтеся за якість власного врожаю і хочете збільшити ваш врожай у декілька разів – тоді вам обовʼязково потрібно це робити. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас дієвий спосіб дешевої підгодівлі, яка не забере у вас багато часу.

Звісно, підгодівля може відбуватися не лише натуральними, але й мінеральними добривами, які ви можете прибрати у спеціалізованих магазинах. Для цього вам потрібно просто звернутися до спеціаліста, описати йому весь процес дозрівання ваших овочів і людина зможе вам порекомендувати той чи інший засіб для підживлення, але може бути й таке, що вам це взагалі не знадобиться.

Експерти показали, як правильно обприскувати помідори у липні
Експерти показали, як правильно обприскувати помідори у липні

Серед натуральних добрив можна використовувати йод, деревну золу, дріжджі, господарське мило і ще багато чого іншого, але сьогодні ви дізнаєтеся, як зробити якісну прикормку завдяки аптечному продукту, який точно є у кожного вдома – йод.

Підгодівля йодом

Це один з найпопулярніших способів підживлення помідорів та будь-яких інших овочевих культур. Йод містить велику кількість поживних мікроелементів та вітамінів, які стимулюють ріст, роблять рослини стійкішими до шкідників і хвороб , а також збільшують плодоношення. Для приготування підкормки вам знадобиться лише 10 літрів води та чотири краплі йоду. Йод потрібно перемішати з водою і обприскати ваші кущі. Для більшого ефекту можна поливати стебла під корінь, але варто слідкувати за тим, щоб не переборщити.

Популярне

Подібні новини