Оцет для волосся: новий тренд домашнього догляду. Мила голову оцетом і ось що з цього вийшло

Кожна красуня, яка дбає про своє волосся, точно мусить спробувати всі народні засоби і оцет - один з таких. Полоскання волосся оцтом робить його гладеньким і повертає йому нормальний вигляд.

Ми звикли до того, що оцет найчастіше використовується лише в кулінарії, але мало хто знає, що його можна використовувати для відновлення вашого волосся. Нерідко буває таке, що професійні засоби не підходять тому чи іншому типу волосся, а оцет – невибагливий продукт, який підійде абсолютно кожній дівчині. Сьогодні ви дізнаєтеся, як та для чого використовують оцет для відновлення волосся.

Переваги використання оцту для волосся

  • Позбавляє від лупи. Потрібно використовувати яблучний оцет для того, щоб позбутися лупи. Його з легкістю можна використовувати в домашніх умовах, але варто памʼятати, що він буде не таким ефективним, як будь-які аптечні препарати.
  • Очищення і додатковий обʼєм. Завдяки яблучній кислоті видаляються огоровілі клітини шкіри, які сприяють втраченню обʼєму. Крім цього, велика кількість очищених шампунів робить волосся “як солома”, а оцет цього не робить.
  • Гладкість та блиск. Ополіскування оцтом допомагає відновити певний рівень кислотності. Оцет скріплює лусочки і повертає волоссю здоровий блиск та охайний вигляд.
  • Прискорює ріст волосся. Звісно, якщо у вас активно випадає волосся, то варто проконсультуватися з вашим лікарем, але ви можете спробувати використання оцту в домашніх умовах, це вам ніяк не зашкодить.
Як врятувати волосся оцтом в домашніх умовах
Як врятувати волосся оцтом в домашніх умовах

Розчин для ополіскування

Для приготування чарівного розчину вам потрібно 100 мл оцту розвести з 500 мл води. Перед тим, як робити ополіскування, потрібно помити голову шампунем, а потім обережно нанести засіб на волосся. Щоб позбутися неприємного запаху від оцту, додайте ароматизатор. Помасажуйте голову, але якщо у вас зʼявилися неприємні відчуття, біль, свербіж і таке інше, тоді потрібно негайно змивати оцет з голови. Якщо ж все добре, то після масажу промийте волосся водою і нанесіть бальзам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини