Настоюйте добу, а потім лийте прямо під корінь: огірки і кабачки підуть в зріст так, що ще роздавати будете

Дуже важливо робити якісну підкормку під час вирощування будь-яких овочевих культур. Мало хто знає, як це зробити правильно, але сьогодні ви дізнаєтеся про один з найкращих рецептів підгодівлі.

Під час вирощування овочевих культур варто правильно підбирати умови для вирощування того чи іншого продукту. Що стосується огірків та кабачків – тут немає нічого складного, якщо ви будете дотримуватися всіх вказаних рекомендацій. Редакція сайту Добрі новини подбала про те, щоб ви отримали по-справжньому якісний та багатий врожай.

Існує декілька загальних правил вирощування овочів. Для початку, потрібно дотримуватися сівозміни, обирати сорти з тривалим плодоношенням, щоб врожай був багатим на плоди. Також варто пам’ятати про те, що ні в якому разі не можна густо висаджувати рослини, інакше їм не вистачить повітря і буде дуже тісно. Це створює ризик утворення різних хвороб та інфекцій.

Як виростити великий врожай кабачків без зайвого клопоту
Як виростити великий врожай кабачків без зайвого клопоту

Хороший та якісний полив – одна з вимог, якої потрібно дотримуватися під час вирощування кабачків та огірків. Важливо слідкувати за рівнем води у ґрунті, щоб він не був сухим або надмірно зволоженим. Під час поливу прослідкуйте, чи немає на рослині гнилого листя, яке потрібно негайно видалити. І, звісно, хороша підкормка – запорука по-справжньому багатого врожаю.

Підкормку можна робити з будь-яких натуральних речовин, які містять велику кількість необхідних вітамінів: деревна зола, курячий послід, дріжджі, хліб з кефіром та багато іншого. Для простої підгодівлі можна використати деревну золу або настій з кропиви.

Настій з кропиви для багатого врожаю
Настій з кропиви для багатого врожаю

Щоб приготувати настій з кропиви потрібно покласти трави без насіння у бочку або відро і залити водою. У такому вигляді настій потрібно залишити на тиждень, поки він не припинить пінитися. Впродовж всього часу настоювання потрібно час від часу перемішувати розчин, поки він не буде готовим. Далі 1 літр такого настою розводимо з 10 літрами води та поливаємо рослини під корінь.

Популярне

Подібні новини