Ці квіти я ніколи не посаджу на своїй дачній ділянці: заполонять сад гірше бур’янів

Під час посадки квітів не кожен садівник може бути впевненим у тому, що вони не принесуть шкоди вашому городу. Сьогодні ви дізнаєтеся, які рослини краще виключити зі свого списку на посадку.

Під час вирощування квітів так чи інакше дачники припускаються помилок. Деякі квіти абсолютно не створені для вирощування в садку і від них немає жодної користі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, про які квіти краще забути і ніколи про них не згадувати.

Звісно, в кожного є свій досвід, але краще прислухатися до експертів. Очолює список найгірших квітів для посадки на своїй території є Екремокарпус. Хоч деякі садівники кажуть, що потрібен відповідний догляд, але насправді це не зовсім так. Всім квітам потрібен догляд, але саме ці квіти не пристосовані до клімату в Україні, тому краще ці рослини у себе не садити.

Які квіти краще не садити на своїй ділянці
Які квіти краще не садити на своїй ділянці

Квіти Кампсис також не пристосовані до нашого клімату, як і Дейція. Квіти дуже гарні ,мають приємний аромат і гарні великі кущі, але не кожного року можна дочекатися хорошого цвітіння. Кущі дуже погано переносять зиму і після заморозків потрібно докласти чималеньких зусиль для того, щоб відновити ці квіти до літнього періоду.

Які квіти краще не садити на своїй ділянці
Які квіти краще не садити на своїй ділянці

Багато садівників є прихильниками Пампасної трави, бо вона дуже гарна, але це велика проблема навіть для досвідчених садівників. Трава потребує пильного та дуже великого догляду за собою і не кожен готовий приділяти стільки часу лише для однієї рослини.

Також експерти рекомендують стриматися від покупки Японського Клену. Краще знайти будь-яку схожу рослину на Японський Клен, ніж вирощувати такий вид дерева. Вони приваблюють своєю красою кожного садівнка, але вони дуже нестійкі до хвороб. До таких рослин також відноситься Папоротник страусник звичайний, Снить пістролисна та Вероніка нитковидна. Ця рослина може “рознестися” по всій території, біля дороги та у сусідів, які не будуть раді такий наполегливій компанії.

Садівники категорично не рекомендують садити ці квіти
Садівники категорично не рекомендують садити ці квіти

Популярне

Подібні новини