Оберігають від випромінювання з комп’ютерів: потрібно лише посадити це поруч із робочим місцем

Світ рослинної краси нараховує багато унікальних та захоплюючих видів, серед яких особливе місце займають кактуси. Ці рослини не тільки прикрасять ваш робочий стіл, але і заберуть негативну енергетику.

Ці витончені і елегантні рослини, що належать до роду кактусів, славляться своєю незвичайною зовнішністю, вражаючим цвітінням та невимогливістю в догляді.

Ріпсаліс

Ще одним чудовим представником роду кактусів є ріпсаліс, відомий своїми довгими трубчастими стеблами і маленькими колючками. Він дарує господиням вишукану елегантність і незвичайність. Ріпсаліс цвіте на початку осені, радуючи око жовтими, білими або рожевими квітками. Ця рослина виявляється дуже невимогливою щодо догляду. Досить поливати її після висихання ґрунту в горщику.

Мамілярія

Мамілярія – це один із найпопулярніших сортів домашніх кактусів, відомий своєю багатоваріантністю та простотою догляду. Цей кактус може мати безліч підвидів, що схожі візуально, але відрізняються кольором цвітіння. Це дозволяє створювати гарні композиції у внутрішньому інтер’єрі. Для задоволення потреби мамілярії у волозі та поливу, влітку варто здійснювати полив раз на тиждень, а взимку, коли рослина входить у сплячку, цього досить лише раз на 3-4 тижні.

Які сорти кактусів найкраще приживаються вдома
Які сорти кактусів найкраще приживаються вдома

Ехінопсис

Ехінопсис – це один з найневимогливіших видів кактусів, який зможе підкорити ваше серце своєю вродою та простотою догляду. Рослина не вимагає частого пересаджування і здатна пережити випадки, коли ви забудете її полити. Загальний обсяг поливу взимку може обмежитись одним разом за 3-4 тижні. Що стосується цвітіння, то ехінопсис радує підсніжною білою палітрою та різнобарвними суцвіттями від малинового до помаранчевого.

Кактуси дарують вам можливість створити неповторний затишок та екзотичний настрій у вашому житті. Вибравши один з цих видів для вашого дому, ви оточите себе природною красою та відчуєте, як догляд за ними стане частиною ваших радісних повсякденних занять.

Популярне

Подібні новини