Хапаюся за голову, бо миші погризли увесь врожай: зробила це з пластиковими пляшками і вирішила проблему

Використання пластикових пляшок на городі - це екологічно та практично. Вони можуть бути використані для підтримки рослин, відлякування шкідників, створення міні-теплиць та багатьох інших цілей.

Пластикові пляшки, які ми щодня викидаємо у відходи, можуть знайти друге життя на наших городах. Використання пластикових пляшок для різних городніх потреб – це не лише спосіб вторинної переробки, але і дієвий метод поліпшення городнього господарства та збереження ресурсів.

Рослинний Зріст і Полив

Пластикові пляшки можна використовувати для системи крапельного поливу. Під’єднайте пляшки з водою до шлангу або лійки і закопайте поруч із рослинами. Вони поступово видалятимуть воду, забезпечуючи рівномірний та економний полив.

Відлякування Шкідників

Пластикові пляшки також можуть бути використані для відлякування шкідників. Заповніть пляшки водою та підвісьте їх над городом або плодовими деревами. Сонячне світло віддзеркалюється від водяної поверхні і виганяє птахів і комах, які можуть пошкодити рослини.

Чим зайнятися у вересні на городі
Як пусті пляшки можна використати на городі 

Міні-Теплиці

Для раннього розсаджування рослин відмінно підходять міні-теплиці, зроблені з пластикових пляшок. Відсічте верхню частину пляшки, поставте її над рослиною або розсадою, і закрийте пляшку кришкою чи плівкою. Це допомагає зберігати тепло і вологу, сприяючи швидкому росту рослин.

Організація Грядок

Пластикові пляшки можна також використовувати для організації грядок та рядків. Врізавши дно пляшок, ви можете створити окремі контейнери для рослин чи маркера для позначення рядків. Це допомагає зберігати город чистим і організованим.

Захист від гризунів

Багато господарів страждають через те, що гризуни постійно псують їхній врожай. Деякі з них вирішили це питання нестандартно. Для цього потрібна лише пуста пляшка. Принцип роботи: важливо не просто накрити рослини пляшкою, але і не забути зробити отвори для повітря.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини