Відрахувала два дні та наливаю таку підкормку на зів’ялі огірки: виростають негіркі та рівненькі

Огірки давно прижилися на українських городах. Дізнайтеся рецепт елементарного добрива, яке допоможе виростити добротний врожай без хімії та зусиль.

Огірки — це одна з найпопулярніших овочевих культур в наших городів. Багато господинь ставляться до них особливо обережно, бо від їхнього смаку і якості залежить багато власного зберігання на зиму. Метод передбачає підкормку овочів спеціальним розчином, настояним протягом двох днів. Для приготування розчину потрібно:

  • Велике відро води (бажано пластикове)
  • Добре розчинний комплексний мінеральних добрив, наприклад калію чи фосфору
  • 0,5 літрів молока, обов’язково добре скислого, у якого вже відділяється сироватка
Чим підгодувати огірки у відкритому ґрунті
Фермер розповів, чим правильно підживити огірки

Процедура приготування підживи дуже проста:

Розчиніть рекомендовану кількість мінерального добрива в воді згідно з інструкцією на упаковці. Додайте трохи молока до розчину. Це допоможе позбавити городину гіркоти. Настоюйте у теплі протягом двох днів і спостерігайте за магічними результатами! Головне вливайте під корінь.

Як подовжити плодоношення огірків до пізньої осені
Фермер розповів, чим правильно підживити огірки

Огірки стають солодкими, без гіркоти, і ростуть великими та рівненькими. Ця нова техніка підживлення вже здобула популярність серед городників, які прагнуть отримати смачні та привабливі врожаї.

Ще один лайфхак: для того, щоб убезпечити себе від шкідників, розчиніть 1 літр кисляку у 10 літрах води. Далі додайте 10 крапель йоду, а також дайте суміші настоятися протягом доби. Обпиляйте нею у неспекотний час ваші грядки і ніякі жучки врожаю не будуть страшні, адже комахи дуже сильно не люблять лактозу.

Нехай ваші огірки ростуть смачними та без гіркоти, завдяки цьому унікальному способу, який може врятувати зів’ялі рослини та забезпечити вам багатий врожай.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини