Що потрібно зробити на день осіннього рівнодення 23 вересня 2023, щоб розбагатіти: феншуй і прикмети

Кожного року настає День осіннього рівнодення. Це саме той час, коли настає справжня осінь, але мало хто знає про традиції та звички цього дня.

День осіннього рівнодення – це день початку справжньої осені за версією астрономів. Щороку точна година рівнодення зміщується, але це завжди відбувається впродовж 22-23 вересня. У світі астрономії цей день вважається особливим, оскільки сам день триватиме 12 годин, як і ніч. Цікаво те, що Сонце сходить точнісінько в точці сходу, а заходить в точці заходу Землі. В цю пору Сонце постійно перебуває в одному й тому ж самому місці, саме через це день складно відрізнити від ночі. В цей період Сонце перетинає екватор і мігрує з північної частини кулі до південної.

Коли Сонце припинить свою міграцію, тоді день почне скорочуватися. Максимально день буде скорочуватися до 23 грудня, а після цього процес буде тривати у зворотньому напрямку і закінчиться 23 березня. Саме тоді, на думку астрономів, починається весна, не дивлячись на те, що за календарем осінь та весна починають раніше.

День осіннього рівнодення 2023 року: що робити за феншуєм
День осіннього рівнодення 2023 року: що робити за феншуєм

Звичаї, традиції та заборони цього дня

В цей день не можна позичати гроші ні своїм рідним, ні незнайомим людям. Також не варто відмовляти тим, хто приходить до вас в дім у гостинності, не можна сваритися і вступати у конфлікти. Також наші предки цього дня проводили ритуали на гроші.

Потрібно піти до лісистої місцевості, знайти невеличку галявинку і стати таким чином, щоб сонячні промені повністю потрапляли на вас, а потім промовити тричі: “Сонце Ярило світило в небі, всім допомагало, всіх освітлювало. На всіх вистачає, з надлишком, порядком, не багато, не мало, а скільки треба!”. Після цього зробіть три оберти проти годинника і скажіть: “Зараз і навік мені золота світло, грошей достаток, не багато, не мало, а скільки треба!”.

Цієї пори краще планувати свій день на максимум. Після цього ви матимете змогу налагодити своє життя і станете значно організаційнішими, ніж були раніше.  Наші предки вірили в те, що якщо пригостити своїх друзів, родичів та знайомих яблуками – вас весь наступний рік вас точно буде супроводжувати вдача та гарний настрій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини