Для прикрас та журналів, але не для одягу: 4 ідеї, як використати вішалку не за призначенням

Вішалка вдома служить для того, щоб вішати там свій верхній одяг, сукні або будь-які інші речі. Цей предмет може стати відмінною частинкою дизайну вашого помешкання.

Без сумніву, в кожного вдома є не одна вішалка, на якій завжди висить пальто, піджак або будь-які інші речі у шафі, але мало хто знає, що їх можна використовувати зовсім в інших цілях. Вішалка може бути корисним предметом у побуті або елементом інтерʼєру. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас ТОП-4 найкращих застосувань вішалки в домашніх умовах крім прямого призначення.

Якщо у вас є багато журналів вдома і вам немає куди їх подіти або ж на столику вони постійно збирають багато пилу ­– їх можна повісити на вішалку, яку потім можна розмістити на стіні або в спеціальній шафці, де ви зберігаєте журнали. Таким чином ви завжди будете знати, що ваші журнали всі в одному місці і можна не перейматися за безлад.

Відмінним рішенням буде розвішування окулярів на вішалці. Потім її можна повісити в коридорі або на будь-якому іншому місці. Це буде слугувати не лише корисним органайзером, але й цікавим елементом на стіні.

Як вішалка може пригодитися у побуті
Як вішалка може пригодитися у побуті

Крім окулярів на вішалці можна зберігати біжутерію. Це можуть бути підвіски, ланцюжки, кільця або будь-які інші прикраси. Можна зробити кілька вішалок з різними прикрасами, які будуть підходити один до одного по матеріалах (срібло, золото), розміру камінців і таке інше.

Цікавим рішенням є використання вішалки у ванній для рушників. Для цього вам потрібно перевернути вішалку і закріпити її на стіні так, щоб гачок був розташований рівно знизу. Потім на нього можна повісити рушник. Використовуйте вішалки з дерева або металу, звертаючи на увагу на дизайн та кольорову гаму вашої ванної кімнати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини