Старий “дідівський” секрет, як позбутись від мишей та інших гризунів: перевірений часом спосіб. Лайфхак

Миші та інші гризуни можуть створити чимало проблем на городній ділянці. Розповідаємо про гуманний спосіб, який допоможе назавжди позбутись від цих шкідників

Вночі ви прокидаєтесь від незвичного шуму, а зранку знаходите у своєму сараї або на городній ділянці “вечерю” гризунів? Якщо ваш кіт не полюбляє полювання та відмовляється допомагати вам позбутись від мишей, спробуйте цей варіант. Такий гуманний спосіб допоможе позбутись від гризунів на вашій ділянці без зайвої та неприємної жорсткості. Втім, миші гарантовано не повернуться назад. Редакція “Добрих новин” розповідає про простий метод.

Як позбутись від гризунів

З давніх-давен миші та інші гризуни не дають спокою людям. У давніх манускриптах та історичних записах можна відшукати згадки про те, як наші пращури боролись із надокучливими шкідниками. Так, наприклад, єгиптяни виганяли їх за допомогою диму від спалювання екскрементів, а греки та римляни використовували для цього ласок і тхорів.

У мережі розповіли про надійний метод боротьби з мишами та іншими гризунами на ділянці
У мережі розповіли про надійний метод боротьби з мишами та іншими гризунами на ділянці

Однак, у сучасному світі використовувати такі способи не просто дивно, а й важко. Ба більше, такі методи боротьби з гризунами давно втратили актуальність і з іншої причини – миші навчилися обходити такі способи, а тому дуже скоро ви зможете знову побачити сліди життєдіяльності шкідників на своєму городі чи саду.

Втім, існує простий спосіб боротьби з надокучливими гризунами, які можуть зіпсувати рослини, врожай та створити чимало інших проблем. Такий простий спосіб не потребує великої кількості вашого часу або сил.

Простий спосіб боротьби з гризунами на городі та у саду
Простий спосіб боротьби з гризунами на городі та у саду

Для гуманного відлову мишей потрібно взяти звичайну трилітрову банку та змастити її зсередини олією або маслом. Далі потрібно встановити банку під кутом 30 градусів. Якщо за допомогою такого “винаходу” ви плануєте відловлювати щурів, потрібно збільшити кут до 45 градусів. Всередину покладіть приманку та чекайте.

Ви почуєте дряпання миші або інших гризунів, коли тварина потрапить у пастку. Перш ніж підіймати банку з метою позбутись від зловленого шкідника, потрібно закрити її кришкою. Річ у тім, що гризуни вміють стрибати на висоту до півтора метра.

Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини