Вплетіть у новорічний вінок із сосни лаванду та корицю: не лише красива, але й пахуча декорація. Інструкція

До кінця поступово добігає останній осінній місяць, а тому все більше й більше людей починають відчувати різдвяну атмосферу навколо. Розповідаємо, як зробити новорічний вінок своїми руками

Новорічний вінок – ідеальний спосіб створити святкову атмосферу напередодні Різдва Христового та Нового 2024 року. Експерти зазначають, що, обираючи елементи композиції для своєї прикраси, потрібно враховувати особливості символу прийдешнього року. Так, наприклад, 2024 рік прийде до нас під опікою Зеленого Дерев’яного Дракона.

Як зробити новорічний вінок

Для основи свого новорічного вінка варто брати соснові гілочки. За словами експертів, вони особливо сподобаються тварині, адже їхній колір відповідає його забарвленню. Крім того, у процесі не зайвим буде використати корицю – коричневий колір і пряний аромат також подобаються Дракону. А ось використана для створення вінка лаванда просто наповнить ваш дім неймовірним ароматом.

У мережі поділились детальною інструкцією, як зробити вінок у домашніх умовах
У мережі поділились детальною інструкцією, як зробити вінок у домашніх умовах

Що стосується виготовлення самого вінка, то перше, з чим вам потрібно визначитися – з чого зробити каркас для нього. Власне для цих цілей підійде все, що завгодно, головне, надати цьому форму кільця. Виноградна лоза, газети, прути дерев, старий поливальний або пилососний шланг, тканинний валик, картон, пінопластова стрічка, суха трава – все це підійде для каркаса.

Підготовлений каркас обплітають хвойними гілками за годинниковою стрілкою, причому гола частина попередньої гілки повинна прикриватися пишною частиною наступної. Другий шар плетуть у протилежному напрямку – так вінок буде пишнішим. Між собою гілки скріплюються дротом. Бажано використовувати зелений дріт, щоб він був помітна і натомість хвої.

Як просто та швидко зробити новорічний вінок у домашніх умовах за лічені хвилини
Як просто та швидко зробити новорічний вінок у домашніх умовах за лічені хвилини

Повторюйте схему плетіння вінка доти, доки він не задовольнить вас своєю пишністю і не стане приємним для ока. Наступним кроком додайте на майбутню окрасу для дому корицю, лаванду та інші декорації, які, на вашу думку, ідеально доповнять прикрасу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини