Ніяких жовтих плям більше не буде: спробувала так очистити подушку без прання і була напрочуд здивована

За допомогою цього простого методу ви зможете освіжити та відчистити вашу подушку, не витрачаючи дорогоцінний час на прання. З цим способом впорається навіть дитина.

Ваша улюблена подушка виглядає не так, як раніше, але ви не готові до процесу прання, а грошей шкода на хімчистку? Не переймайтеся! Вам знадобляться лише кілька копійчаних засобів та наш домашній метод, перевірений часом. Вирушимо в боротьбу з брудом разом!

Господар розповів, як без прання відчистити подушку від плям

Інгредієнти

  • Звичайна харчова сода — 3 столові ложки: харчова сода — чудовий природний абсорбент, який вбирає неприємні запахи та вологу.
  • Розчин перекису водню з аптеки — 1 чашка: перекис водню ефективно розчиняє плями та вбиває бактері. Він розчиняє білкові сполуки, та допомагає прибрати сліди від залишків шкірного сала.
  • Будь-який мийний засіб для посуду – кілька крапель: додаємо мийний засіб для посуду для покращення ефективності очищення та видалення жирів.
Господар розповів, як без прання відчистити подушку від плям

Як використовувати засіб

Створіть суміш: змішайте харчову соду, розчин перекису водню та кілька крапель мийного засобу в невеликій мисці.

Нанесіть суміш: рівномірно розподіліть отриману речовину на поверхні подушки.

Вимочіть: залиште суміш працювати протягом 15-20 хвилин, дозволяючи їй проникнути та відійти від бруду. Якщо у вас застарілі плями, які копичились на тканині роками, то тут слід дати соді і перекису більше часу для взаємодії з поверхнею. Втім, і навіть це не гарантує, що засіб їх повністю прибере.

Витріть: використовуйте чисту губку або тряпку, щоб ретельно витерти подушку, забезпечуючи тим самим остаточне видалення забруднень та частинок ороговілої шкіри.

Лишіть до повного висихання: залиште подушку сушитися на повітрі, уникайте попадання прямого сонячного світла.

Популярне

Подібні новини