Коли правильно прикрашати новорічну ялинку за новим стилем: ця магічна дата принесе багато щастя

Цього року прикрашати ялинку краще раніше, ніж зазвичай. Експерти переконані, що це принесе спокій у ваш дім і впродовж цілого року і вас буде щастя в житті.

Щороку ми запитуємо себе: коли ж потрібно прикрашати ялинку? Цьогоріч це питання залишається також актуальним. Різні психологи, астрологи та експерти з фен-шую мають власні бачення з цього приводу, але єдина дата прикрашання ялинки в 2023 році все ж є – це 3 грудня. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чому ялинку потрібно прикрашати саме в цей день.

Справа в тому, що 3 грудня припадає на спокійну неділю перед Різдвом. Це перша неділя місяця, тому саме цей день вибрали як один з найкращих для прикрашання ялинки вдома. Експерти кажуть, що не можна прикрашати ялинку поспіхом. Для цього потрібно приділити достатньо часу і тут мова йде не лише про красу зеленої зірки Нового року, але й про власну зібраність, спокій та стриманість.

Коли прикрашати ялинку в 2023 році за новим стилем
Коли прикрашати ялинку в 2023 році за новим стилем

Якщо ж прикрашати ялинку в останній день, поспіхом, забути багато маленьких деталей – весь рік буде таким же і ви не зможете собі порадити навіть у самій простій справі. Процес прикрашання ялинки повинен заспокоювати, приносити радість та обʼєднувати родину, а не породжувати сварки, суперечки та багато інших не дуже приємних моментів у родині.

Срібло та золото – головні атрибути 2024 року. Побільше срібних вогників, куль зі срібла та різноманітних прикрас, які будуть виблискувати і Деревʼяний Дракон обовʼязково принесе вам щастя у життя.

Для святкування найкраще обирати зелене вбрання з такими ж блискучими елементами. Посуд підійде у стриманих кольорах без виразних елементів. Дракон дуже поважний, але якщо перестаратися з яскравістю, то це може його відлякати. Найголовніше – обирати саме ті прикраси, які подобаються в першу чергу вам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини