Ці квіти треба сіяти у кінці листопаді: 6 маловідомих і невибагливих рослин, які зачарують цвітінням навесні

Розповідаємо, які рослини можуть доповнити прибудинкову територію. Ці квіти невибагливі, а тому вам не доведеться витрачати час на догляд за ними.

Красивий і квітучий сад – мрія багатьох городників. Розповідаємо, які рослини посадити на своїй ділянці, щоб вона перетворилась на ботанічний сад.

Бегонія

Як виглядає квітка бегонія
Як виглядає квітка бегонія

Недооцінена, але неймовірно красива квітка бегонія стоїть на першому місці в ТОПі багатьох садівників. Головна хитрість, яка допоможе добитись пишного цвітіння, полягає в тому, аби порушити рекомендації виробників і посіяти рослину у листопаді замість запропонованого січня чи лютого. Повірте, результат вас приємно здивує.

Еустома

Як виглядає квітка еустома
Як виглядає квітка еустома

Квітникарям-початківцям буде важко “набити руку” та навчитись сіяти цю рослину. Втім, варто вам зрозуміти, як це робиться – і вас вже буде не зупинити. Красиві квіти точно стануть прикрасою вашого саду. Крім того, з цієї рослини можна зібрати неймовірну квіткову композицію.

Пеларгонія

Як виглядає квітка пеларгонія
Як виглядає квітка пеларгонія

Достатньо витратити мінімальну кількість грошей на пакетик насіння цієї квітки – і вже у лютому у вас буде багато живців, які чудово приживаються там, де ви їх висаджуєте. Якщо ви займаєтесь продажем квітів, то саме цей варіант знавці рекомендують, як той, який найкраще окупається. Сіяти його потрібно у листопаді.

Петунія

Як виглядає квітка петунія
Як виглядає квітка петунія

Така квітка ідеально підходить для раннього весняного облаштування вашого саду. Річ у тім, що петунія витримує короткочасні похолодання до 5 градусів нижче нуля. Крім того, рослина не потребує до себе особливого догляду та відрізняється наявністю чималої кількості цікавих гібридів. Якщо посіяти квітку в кінці листопада, то вже на початку лютого у вас буде чимало живців.

Розрив-трава

Як виглядає квітка розрив-трава
Як виглядає квітка розрив-трава

Ця рослина належить до роду бальзамінових, але серед садівників не користується великою популярністю – її вирощують справжні поціновувачі естетики. Яскрава “зовнішність” та відносна простота у догляді роблять цю квітку гідною вирощування на особистій садовій ділянці.

Глоксинія

Як виглядає квітка глоксинія
Як виглядає квітка глоксинія

На відміну від попередніх рослин, догляд за цією квіткою дещо складніший. Втім, це не стане проблемою для поціновувачів справжньої садової краси. Такі квітки швидко розростаються й довго тішать пишним цвітінням. Сіяти їх треба наприкінці листопада – і вже у квітні у вас буде розкішний сад.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини