Як відбілити підошву взуття всього за 5 хвилин: найкращі засоби від забруднень, які миттєво допомагають

Після покупки білого або будь-якого іншого світлого взуття ми помічаємо, що воно збирає на собі багато забруднень. Для того, щоб швидко відбілити підошву можна скористатися одним з домашніх засобів.

Купуючи собі взуття зі світлою підошвою варто розуміти, що очищення такого взуття від забруднень потребує більше часу, ніж, наприклад, чорне. Щоб відбілити підошву взуття, можна використовувати кілька методів. Редакція сайту Добрі новини підготувала найкращі способи очищення взуття, які можуть вам допомогти.

  • Спеціальні чистячі засоби.

На ринку існують спеціальні чистячі засоби для підошви, які можуть допомогти видалити бруд і відновити білий колір. Зазвичай це щітки або спреї. Якщо ж такі засоби вам не допомагають, можна спробувати приготувати власний засіб в домашніх умовах, який точно впорається з будь-яким типом забруднень.

  • Суміш соди та води.

Змішайте соду з водою до утворення пасти. Застосуйте цю пасту на підошви і залиште на деякий час. Потім потріть чистою щіткою або губкою. В кінці промийте взуття теплою водою та проведіть звичайне прання.

Як ефективно очистити підошву білого взуття від забруднень
Як ефективно очистити підошву білого взуття від забруднень
  • Білий оцет.

Змочіть губку чистим білим оцтом і витріть підошву взуття. Оцет може допомогти видалити плями та пожовклість. Якщо з першого разу забруднення не зникають, про ведіть цб процедуру кілька разів.

  • Зубна щітка та миючий засіб.

Застосуйте миючий засіб на підошвах і потріть їх зубною щіткою. Це допоможе видалити бруд і пожовклість.

  • Білі тушевки для взуття.

Існують спеціальні тушевки для взуття, які призначені для відновлення білого кольору підошви. Їх можна прикріпити до підошви, залишити на певний час, а потім видалити. Перш ніж використовувати будь-які засоби, переконайтеся, що вони відповідають матеріалу вашого взуття. Також рекомендується випробовувати будь-який засіб на невидимій частині підошви, щоб переконатися, що він не пошкодить або не змінить колір матеріалу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини