Місце в будинку, де потрібно поставити грошове дерево для успіху і достатку: шкода, що раніше цього не знала

Правильний догляд за такою популярною рослиною передбачає і вірно підібране місце для її життя. Розповідаємо, де насправді повинно стояти грошове дерево, аби приносити вам успіх.

Одна з найпопулярніших рослин, які можна знайти чи не в кожному будинку – грошове дерево. Така квітка, за народними прикметами, приносить успіх і достаток тим, хто живе у домі, який прикрашає товстянка. Втім, для того, аби залучити удачу на свій бік, варто правильно обрати місце, де буде “жити” рослина. Розповідаємо про основні поради знавців, які допоможуть вам вірно поставити красулу у своїй оселі.

Де поставити грошове дерево

Сама рослина не є примхливою і може почуватись добре чи не в будь-якому місці у вашій оселі. Втім, коли мова йде про залучення удачі та достатку у своє життя, варто особливо уважно ставитись до вибору місця, де буде стояти грошове дерево. За східними вченнями, ця рослина має жіночу енергетику, яка відрізняється особливою символікою – притягує гроші.

Експерти назвали ідеальне місце в будинку, де варто поставити грошове дерево для залучення успіху
Експерти назвали ідеальне місце в будинку, де варто поставити грошове дерево для залучення успіху

Знавці у цій сфері зазначають, що товстянка здатна активізувати зону багатства, яка у будь-якій оселі знаходиться у південно-східній частині. Крім того, рослина, розташована у такому місці, з легкістю запобігає будь-яким сваркам і скандалам, звільняючи час для корисних справ і занять. Оскільки східне мистецтво – це не просто набір порад і правил, що куди поставити, варто дослідити особливості створення у своєму домі приємної атмосфери за допомогою рослин.

Куди правильно поставити товстянку, аби вона приносила гроші та успіх своїм власникам
Куди правильно поставити товстянку, аби вона приносила гроші та успіх своїм власникам

Крім розташування, про яке ми писали вище, важливо звернути увагу й на інші тонкощі. Так, наприклад, горщик для цієї квітки повинен бути червоного кольору – він означає добробут, достаток і могутність. Перші неочікувано отримані гроші потрібно віддати на благодійність – і тоді вони повернуться до вас, помножені на два.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини