З року в рік проводжу цей магічний ритуал і вдома завжди водяться гроші: обряд на благополуччя в Новому році

Обряди є важливою частиною культури та соціального життя, які допомагають формувати та утримувати структуру суспільства. Ба більше, обряди допомагають покращити свій фінансовий достаток.

Обряд – це формальна, традиційна церемонія чи набір дій, які проводяться відповідно до певних релігійних, культурних чи соціальних звичаїв. Це символічний акт, який має важливе значення для певної групи людей чи індивіда. Обряди можуть включати різноманітні елементи, такі як словесні формули, рухи, символічні об’єкти, і розглядаються як спосіб вираження та закріплення різноманітних значень і норм.

Обряди сприяють формуванню спільноти та підтриманню ідентичності, з’єднуючи людей через спільні дії та досвід. Вони використовуються для передачі та закріплення різних культурних, релігійних чи моральних значень. Обряди допомагають підтримувати та утверджувати соціальні структури та ролі в групі чи суспільстві.

Щоб водилися гроші: обряд на благополуччя в Новому році
Щоб водилися гроші: обряд на благополуччя в Новому році

Деякі обряди використовуються для отримання покровительства або витіснення негативних сил. Вони можуть бути способом відзначення та святкування важливих подій у житті людини чи спільноти. Перед Новим роком прийнято проводити обряд на приваблення благополуччя та достатку до вашого будинку. Це дуже проста на легка процедура, яку може провести абсолютно кожен.

Все, що вам знадобиться – звичайна монета. Її потрібно підкласти під скатертину під час новорічного святкування і у вашому домі гарантовано буде достаток та благополуччя. Можна обрати щасливу монету, якщо у вас така є або монету, яка має для вас велике значення. Це може бути подарункова, раптово знайдена чи з особливим малюнком монета. Перед тим, як покласти монету під скатертину – чітко промовте своє бажання на наступний рік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини