Як швидко і легко відмити з підвіконня жовті плями від горщиків з квітами: шкода, що не знала цього раніше

Якщо підвіконня почало жовтіти від горщиків для кімнатних рослин, або й з інших причин - не засмучуйтесь. Існує багато простих способів їх видалити.

Харчова сода та оцет

Щоб скористатися цим методом вам знадобляться прості засоби, які точно є на вашій кухні, а саме оцет та харчова сода. Спочатку нанесіть оцет на підвіконня. Після цього – соду й акуратно розітріть. Наостанок “пройдіться” по поверхні вологою ганчіркою, щоб змити залишки соди та оцту.

Лимонний сік

Також можна позбутися забруднення за допомогою лимонного соку. Для цього нанесіть на поверхню лимонний сік та зилиште на декілька годин. Після цього просто витріть залишки вологою ганчіркою.

Лимонний сік прибере плями на підвіконні
Лимонний сік прибере плями на підвіконні

Перекис водню

Для використання цього способу потрібно в рівних пропорціях змішати перекис водню та звичайну воду. Перелити суміш у пляшку з пульверизатором. Нанести отриманий засіб на забруднене підвіконня та залишити на 20-30 хвилин. За цей час перекис водню ефективно впорається з поставленим завданням і вам залишиться лише протерти поверхню вологою губкою чи ганчіркою.

Меламінова губка

Меламінова губка – ефективна та корисна річ, яка знадобиться для виведення багатьох плям на різних поверхнях. Коштує вона дешево, а прибирає бруд прекрасно. В тому числі й на підвіконні. Просто вмочіть її у воду та протріть поверхню. Плями та інший бруд зникнуть за лічені секунди.

Господарське мило

Улюблений засіб бабусь впорається і з жовтизною підвіконня. Нанесіть господарське мило на забруднену поверхню та залиште на півгодини. Після цього єдине, що вам залишиться зробити – це змити залишки самого мила. Це бюджетний та ефективний спосіб, який стане в нагоді для виведення плям від горщиків.

Обирайте будь-який з вищенаведених способів, і ваше підвіконня блищатиме чистотою та білизною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини