Свято наближається: як зробити новорічний декор своїми руками. Оригінальні ідеї, які дуже легко повторити

Якщо ви не хочете купувати новорічні прикраси в магазині, а бажаєте створити їх власноруч - ми підкажемо, як це зробити просто, бюджетно та цікаво.

Зробити новорічний декор, не маючи багато часу та коштів – цілком реально. Адже використовуючи підручні засоби можна створити нереальну красу. Просто і в задоволення.

Прикрасити стіл можна, використовуючи келихи різного розміру, тарілки, кульки для новорічної ялинки та свічки. Зробіть з цих предметів святкову композицію за нашою інструкцією. Для цього необхідно взяти тарілку, покласти на неї кульку для ялинки та накрити її бокалом, перевернутим догори дригом. На ніжки келиха поставте запалені маленькі свічки.

Також можна зробити новорічний декор зі звичайних банок. Прикрасьте їх намистом, штучним снігом, аплікаціями по темі та святковим “дощиком”. Використовуйте всі ідеї, які підкидає вам фантазія. Також це цікаве заняття для дітей.

 Новорічний декор своїми руками: ідеї, які дуже легко повторити
Новорічний декор своїми руками: ідеї, які дуже легко повторити

Декоровану банку можна використовувати в якості вази або підсвічника.

Також ви можете не купувати різдвяний вінок на двері, а зробити його власноруч з гілочок ялинки, кульок, “дощику”, шишок, залишків мішури та інших новорічних атрибутів.

Якщо ви не плануєте всановлювати живу ялинку чи сосну, то можете зробити святкову альтернативу у вигляді панно у формі ялинки з підручних засобів: вогників, гірлянд, кольорового паперу, гілок і т.д.

Якщо у вас обмаль часу, а душа прагне святкової атмосфери – просто підвісьте новорічні кульки на гарні стрічки та розмістіть на вікні, люстрі чи в інших локаціях.

Також не забувайте про “класику”, яку всі пам’ятають з дитинства. Ця ідея також ідеально підійде для сумісного вечора з дітками. Виріжте з ними сніжинки з паперу, які можна розвісити о квартирі або прикрасити ними ялинку.

Популярне

Подібні новини