МастерШеф, Супермама, Голос країни чи Хто зверху? Які шоу українці дивляться найбільше замість «Кварталу 95»

Кулінарне шоу "МастерШеф", боротьба за визнання найкращою в "Супермамі" чи несподівані оберти в "Хто зверху?" - якому шоу віддаєте перевагу ви? Дізнайтеся, чи збігаються ваші інтереси з думкою інших

Днями один з відомих українських Telegram-каналів провів опитування своїх підписників, визначивши уподобання у перегляді телешоу. Та, як виявилося, наші співвітчизники більш дивляться сімейні реаліті-шоу, ніж гумористичні, але такі, що зачіпають політичні теми (“Вечірній квартал” та “Дизель Шоу” – прим.). Хоча ще 3-5 роки тому українці свою симпатію віддавали такі політичній сатирі.

Скоріше за все, це пов’язано з тим, що, перебуваючи в постійному стресовому стані, люди знаходять тимчасовий спокій, слідкуючи за кулінарними змаганнями чи за чиїмось життям на екрані.

Отже, за підсумками голосування усіх більше голосів набрали два телепроєкта: “МастерШеф” та “Хто зверху?”. Зазначимо, що перші сезони обох реаліті-шоу з’явилися на екранах з різницею в сім місяців – кулінарне шоу у серпні 2011-го, а “Хто зверху?”, де змагаються між собою зіркові команди чоловіків та жінок, – у березні 2012-го.

Трішки менше голосів отримали ще два телепроєкта – “Супермама”, який в порівнянні з іншими розважальними програмами відносно молоде психологічне сімейне шоу (виходить з 2020 року – прим.), та “Голос країни”, що виявляє талановитих вокалістів (на екранах з 2011 року).

Відомий український ведучий і шоумен Олексій Дурнєв
Відомий український ведучий і шоумен Олексій Дурнєв

Нарешті, замикає цей ТОП-рейтинг проєкт на YouTube “Дурнєв дивиться сторіс Zombi”, в якому популярний блогер Олексій Дурнєв коментує сторіси різних російських блогерів. До речі, канал має більше мільйон підписників та взагалі майже 400 відео.

Інші ж сучасні проєкти, які мають багаторічну історію, набрали незначну кількість голосів.  Але, як ви сами розумієте, ці показники голосування – лише думка частини глядачів, якщо оцінювати масштабами країни. Кожен обирає свого “фаворита”…

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини