Ці домашні квіти принесуть багато щастя та мішок грошей у Новому році: всі види енергетично сильних рослин

У новорічні та різдвяні свята ми залюбки робимо подарунки близьким та рідним й з вдячністю самі приймаємо різноманітні презенти. Та питання, що саме подарувати, залишається актуальним кожного року.

Найкращим подарунком для того, хто в змозі оцінити красу та практичність, можуть бути кімнатні квіти у горщику, бо вони прикрасять помешкання, освіжать повітря, а, при правильному догляді, будуть довго радувати своїх господарів.

Пуансетія

Експерт розповів про помилки у виборі магазинної пуансетії
Езотерики перелічили рослини, які приносять в дім добробут

Інша назва цієї квітки, яка цілком відповідає призначенню бути зимовим подарунком, – “Різдвяна зірка”. Тільки на ній на при кінці грудня спалахує велике червоне листя, що схоже на яскраву зірку. І хоча вже скоро рослина перейде у стан спокою, після якого навряд чи її вдасться реанімувати, свою місію вона безумовно виконає.

Гіацинт

Багато хто любить цю не тільки красиву, а ще й ароматну квітку. Подарувати її на Новий рік у красивому та креативному горщику буде досить доречно.

Лаврове дерево

Чудова ароматна рослина, яку можна обрізати за бажанням згідно з фантазією, а можна нарядити лаврове деревце наче новорічну ялинку. Але поставити горщик з ним потрібно лише у добре освітленому місці, бо світло для нього конче необхідно у великій кількості.

Розмарин

Найкращі поради для вирощування розмарину в домашніх умовах
Езотерики перелічили рослини, які приносять в дім добробут

Це рослина, яку часто додають у страви. Крім того, вона очищує повітря у кімнаті, де росте. Подаруйте розмарин тому, в кого є діти. Нехай він вирощує його у дитячій кімнаті та всією родиною отримують від цього задоволення та здоров’я.

Китайський в’яз

Подарунок цього красеня стане у пригоді тому, хто не має можливості часто опікуватися зеленими вихованцями. Певна кількість тепла, світла та вологи – от і все що потрібно китайському в’язу.

Гарденія

Дуже приємно пахне та виглядає ніжна та світла квітка на фоні темно-зеленого м’ясистого листя. Гарденію подаруйте жінці, в якої останнім часом щось не ладиться у житті, та запевніть її, що всі негаразди з появою цієї краси обов’язково припиняться.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини