Традиція Зеленого Дерев’яного Дракона: які ритуали потрібно обов’язково зробити напередодні Нового року 2024

В очікуванні свята ми прагнемо зробити все так, аби залучити вдачу та успіх у прийдешньому році. Розповідаємо про головні поради астрологів, до яких варто дослухатись.

У святкову ніч люди вдаються до різних традицій і ритуалів, а все заради того, щоб у Новому році вас “переслідувала” удача. Розповідаємо про основні поради від астрологів й інших знавців, які допоможуть залучити на свою сторону багатство, успіх і любов.

Ритуал для залучення удачі у Новий рік 2024

Один із найголовніших ритуалів, які астрологи та всі знавці радять виконати у Новорічну ніч, пов’язаний із крупами. З давніх часів заведено вважати, що каші символізують достаток і багато грошей. Саме тому експерти зазначають, що на святковий стіл потрібно ставити не лише красиві та смачні салати й основні страви, але й пшоно, гречка чи рис. Достатньо просто посипати стіл крупами, щоб у Новому 2024 році все йшло успішно.

Астрологи та знавці розповіли, що потрібно зробити для залучення удачі на Новий рік 2024
Астрологи та знавці розповіли, що потрібно зробити для залучення удачі на Новий рік 2024

Крім того, щоб розсипати крупи по столу, ви можете приготувати страви з використанням однієї з каш. Так, наприклад, ви можете приготувати фаршировані перці, голубці або навіть салати. Хорошим варіантом буде приготувати салат із крабовими паличками, додавши в нього трішки рису. Така проста хитрість допоможе залучити на свою сторону багатство та удачу.

Головні ритуали, які потрібно виконати у Новорічну ніч 2024 для залучення удачі
Головні ритуали, які потрібно виконати у Новорічну ніч 2024 для залучення удачі

Розповідають астрологи і про те, що на новорічному столі мають стояти свічки. Вогонь на святковому столі завжди означають фінансовий і моральний достаток у вашому житті. Розмір та форма свічок неважливі – вони можуть бути маленькими або великими, видовженими або іншої цікавої форми. Зеленому Дерев’яному Дракону подобаються білі, сріблясті, блакитні та навіть чорні кольори, тому і свічки мають бути таких відтінків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини