ТОП-3 різдвяні фільми, які створять святкову атмосферу: з Брильською, Сумською та Рікманом у головних ролях

Багато з нас вдаються до переглядів фільму для створення новорічної атмосфери. Розповідаємо про найкращі стрічки, які точно допоможуть вам відчути святковий настрій.

Для створення новорічного настрою іноді достатньо закупитись мандаринами, ввімкнути гірлянду та обрати святковий фільм для перегляду на самоті або в компанії близьких. Редакція “Добрих новин” підготувала для вас підбірку українських і закордонних стрічок, які варті вашої уваги.

Дивне Різдво – 2006 рік

Барбара Брильська та Богдан Ступка зіграли головні ролі у новорічній стрічці
Барбара Брильська та Богдан Ступка зіграли головні ролі у новорічній стрічці

Вдова багатого чоловіка завжди дотримувалась думки, що своїм спадком потрібно ділитись з іншими. У Новий рік вона захотіла влаштувати свято для дітей міста та подарувати їм дещо особливе. Проте, діти головної героїні були проти та намагались їй завадити. Режисер Максим Паперник зібрав у цьому фільмі чи не всіх зірок сучасного кінематографа. Головні ролі у стрічці виконали Барбара Брильська, Богдан Ступка, Лія Ахеджакова Ольга Сумська та ще багато талановитих та іменитих акторів.

Тепер я буду любити тебе – 2015 рік

Українська актриса Ольга Сумська зіграла головну роль у новорічному фільмі
Українська актриса Ольга Сумська зіграла головну роль у новорічному фільмі

Здавалося б, що може піти не так у Новий рік? Головний герой цього фільму може розповісти вам покроково, як близькі люди можуть ґрунтовно зіпсувати свято. Від модного ресторатора Мішеля, життя якого нагадувало казку, прямо напередодні свята йде дружина – вона обирає свого коханця. Втім, доля приготувала для чоловіка випадкову зустріч із любов’ю всього її життя.

Реальна любов – 2003 рік

Алан Рікман зіграв головну роль у різдвяному фільмі про кохання
Алан Рікман зіграв головну роль у різдвяному фільмі про кохання

Фільм британського режисера та сценариста Річарда Кертіста доводить, що Новий рік – період справжніх див, які іноді можуть нас дивувати не надто приємним чином. Одним із головних акторів у цій стрічці став легендарний Алан Рікман. Гарантуємо, що у цьому фільмі не буде “заїжджених” сюжетних ліній чи примітивних персонажів. Від цього фільму ви точно отримаєте задоволення, адже талановитий акторський склад зумів передати задум режисера – наше життя непередбачуване, але від цього воно тільки цікавіше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини