Новорічний плейлист 2024: ТОП-5 українських та закордонних пісень, які піднімуть настрій у святкову ніч

Ні для кого не секрет, що музика має здатність змусити людину відчувати ті чи інші емоції. Ділимось добіркою святкових пісень, які точно створять затишний настрій.

У свято Нового року особливо хочеться підняти собі настрій та бути щасливим попри все. Ділимось добіркою чудової музики, яка точно зробить вас щасливими.

New Year’s Day – Taylor Swift

Відома американська співачка підкорила мільйони людей по всьому світу. Зірку вважають однією з найвідоміших артисток у всьому світі, а тому вона просто не могла собі дозволити залишити фанів без новорічного треку у своєму виконанні. Із завданням знаменитість впоралась на відмінно!

Щедрик, щедрик, щедрівочка – Тіна Кароль

Проте, навіщо нам закордонні артистки, якщо в Україні чимало рідних і таких талановитих співачок. Так, наприклад, популярна Тіна Кароль одного разу вирішила вшанувати українську традицію та культуру й заспівати “Щедрик”. Зірка вразила не лише своїх шанувальників – її голос виявився настільки ідеальним для композиції, що тепер українці переслухують її кожного року.

It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas – Michael Buble

Ця композиція завжди була популярною, але цьогоріч люди по всьому світу раптом вирішили переслухувати її постійно. Поціновувачів пісні можна зрозуміти – вона настільки невимушена та приємна, що не просто створює чарівну новорічну атмосферу, але й легко налаштовує на позитивні думки про майбутнє.

Новорічна – Антитіла

Популярний український гурт “Антитіла” також не міг залишити своїх шанувальників без новорічної пісні. Артисти вирішили не морочитись із вигадуванням назви для треку, тому назвали її просто. Втім, сама композиція отримала чималу славу та стала доволі популярною серед українців.

Happy New Year – Abba

Одна з найпопулярніших пісень, яка народилась 1980 року і досі залишається чи не найпершою у списку улюблених новорічних треків багатьох людей. Така композиція легко створює затишну атмосферу, а ніжні голоси солісток гурту вселяють віру та надію в те, що прийдешній рік стане набагато кращим, ніж той, що йде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини