Квіти розкажуть все про характер своєї господині: як за допомогою рослин зрозуміти темперамент жінки

Для того, щоб дізнатися про характер жінки, яка сама вирощує квіти, достатньо зрозуміти, які багаторічники вона полюбляє  висаджувати та плекати на своїх клумбах.

Про які, скриті від стороннього ока, риси характеру жінки зможуть розказати рослини у її садочку?

Півонії

Садівник розповів, як вирощувати чорні півонії у саду
Езотерик розповів, як по квітах визначити характер жінки

Жінки, які з року в рік піклуються про півонії зазвичай  є енергійними, доброзичливими, гостинними особами. Вона завжди пригостить вас городиною, поділиться з вами насінням або секретом підживлення рослин. А от розсекретити те, що в неї у душі, вам не вдасться ні при яких обставинах. І лише те, що вона ніколи не позичить та не подарує  вам півонії, натякне на її пристрасть та пригнічену сексуальність, які вона воліє ретельно приховувати навіть від самої себе.

Іриси

Жінки, любительки ірисів,  на перший погляд – тендітні та романтичні створіння, що обожнюють поезію та класичну музику. Та тільки спробуйте хоч трохи зіпсувати їхні улюблені квіти, і ви одразу відчуєте на собі силу жіночого гніву. Насправді вони зовсім не такі трепетні створіння, якими бажають виглядати. Ці жінки – лідери у своїх родинах та колективах, що не бояться постояти й за себе, і за своїх близьких. Її енергійності позаздрить навіть чоловік. Але інколи на неї находить хвиля романтизму, вона замикається у собі та блукає у своїх мріях.

Езотерик розповів, як по квітах визначити характер жінки

Астильба

Скритність та стриманість, бажання перебувати у тіні характерні для любительки астильби. Ця жінка не виверне на виворот свої почуття перед першим, кого зустріне, не стане відверто зізнаватися у найпотаємнішому. Для того, щоб зрозуміти її вам знадобиться час. А от її схильність до тихого та вишуканого  застілля з інтелектуальними бесідами ви помітите одразу.

Космія

Власницю космії зазвичай характеризують такі риси як спокій та впевненість у власній потребі, прямолінійність та відвертість. Їй не властиве лицемірство та манірність. Втім, помічено, що за всім цим ховається чутлива натура, яка відкривається лише перевіреним людям ближнього кола.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини