Відмила цим копієчним засобом холодильник і не повірила очам: жовтизна пропала, пластик став, як новий

Пожовтілий холодильник — поширена проблема для всіх домашніх господинь. Як відмити пластик за допомогою народних засобів? Ділимося дієвим методом.

Жовтизна на пластику холодильника часто завдає неприємностей. Нерідко буває так, що пристрій не пропрацював і року, а ручки вже втратили свій колір. Вле рішення проблеми може бути простіше, ніж ви думаєте. Один із найефективніших методів – використання нашатирного спирту. Так так, цей аптечний засіб готовий творити справжні дива!

Для початку, змішайте нашатирний спирт і воду в рівних частинах у великому контейнері. Використовуйте м’яку губку або тряпку, занурте її в отриману суміш і почніть обережно терти жовту пластикову поверхню холодильника. Працюйте ретельно, звертаючи особливу увагу на проблемні ділянки. Варто зазначити, що застосування абразивів тут не знадобиться, адже вони лишають мікроскопічні подряпини на матеріалі, в які потенційно забивається бруд.

Як відмити холодильник від жовтизни: думка експертів

Щоб відмити холодильник, лишіть розчин нашатирю на пару хвилин. Дозвольте розчину проникнути в пори пластику, щоб відновити його первозданний колір. Після того, як ви виконали процедуру, протріть все чистою вологою губкою для видалення залишків спирту.

Як відмити холодильник від жовтизни: думка експертів

Не забувайте вентилювати приміщення під час роботи з нашатирним спиртом, оскільки він може мати сильний запах. Можна також працювати у масці. Головне напряму не контактувати з речовиною, адже можна обпекти рецептори. Також переконайтеся, що поверхні висохли і не залишилося жодних слідів води перед тим, як повертати продукти на полиці.

Використання нашатирного спирту для відмиття жовтіючого пластику – простий, ефективний і економічний спосіб знову привести ваш холодильник до бездоганного вигляду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини